AnaSayfa / Genel / Kahve falında altına bez bağlamak

Kahve falında altına bez bağlamak

Kahve falında altına bez bağlamak haberin gelmesi ile birlikte çok kazançlı işler için girişimlerde bulunacağına, çok güzel ve hayırlı olaylar yaşayacağına, çok hayırlı ve başarılı gelişmeler yaşanacağına, yakın bir zaman içinde yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, yüksek rütbe sahibi bir zat ile görüşme yapacağınıza, bulacağı pratik çözümler ile sorunlarını ortadan kaldıracağına, büyük ve zor çalışmaları daha kolay bir şekilde bitireceğine, olayların gidişatından ötürü çok üzüleceğine, çok sıkıntılı bir hal alacağına, muhabbetlerinin çok daha tatlı dille devam edeceğine delalet eder.

Kahve falında altına bez bağlamak gördüyseniz:

  • Çekinmeden sorabilirsiniz.

Kahve falında altına bez bağlamak isteklerini, ideallerini yerine getirmek için ihtiyacı olan tüm maddi ve manevi olanaklara sahip olacağına, isabetli kararlar vererek menfaat elde edeceğine, insanlara ilim irfan aşılayacağına, yol göstereceğine inanılır.

Kahve falında bebeğe bez bağlamak maddi imkânların günden güne çoğalacağına, uzmanlığı dışındaki bu iş sayesinde kişinin çok zengin bir hayat süreceğine alamet etmektedir.

Kahve falında ağaca bez bağlamak imkanlarını zorlayarak hedeflerini büyüteceğine ve ideallerine sımsıkı sarılacağına, kazancın Allah yolunda yardıma muhtaç kişiler için kullanılacağına ve kurulacak olan bir ortaklıkla birlikte büyük bir zahmetten kurtuluşa erileceğine alamet eder.

Kahve falında dilek ağacına bez bağlamak bundan menfaat elde edeceğine ama yaptığı yanlış nedeni ile artık huzurunun kalmayacağına, hanenizde bereket yoksa hanenize bolluk ve bereket geleceğine işarettir.

Kahve falında bez bağlamak ard arda ortaya çıkacak hayırlı işlere, yeni sorunların çıkmasını ve çok kötü sonuçlar doğurmasını engelleyeceğine rivayet eder.

Kahve falında altını bağlamak uzun zamandan beri birlikte olduğu kişi ile dünyaevine gireceğine, kazanacağı başarılar sayesinde yüzünün güleceğine, sevindirici haberler alacağı bir döneme gireceğine, herkes tarafından takip edilen ve saygı gösterilen bir kişi olacağına, hayallerinin gerçek olacağına yorulur.

Kahve falında bez bebek görmek iş yeri sahibi olacağına, patron koltuğuna geçeceğine, işlerin herkes tarafından alkışlanacağına delalettir.

Kahve falında adet bezi değiştirmek kafasını rahatlatacağına, yakın bir arkadaşın ihanetine uğranacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir