AnaSayfa / Genel / Kahve falında ayak bağlamak

Kahve falında ayak bağlamak

Kahve falında ayak bağlamak şansın döneceğine, çok zor zamanlar geçireceğine, büyük kazançlar elde edeceğine, özellikle evli kimselerin eşlerine karşı tutumlarında değişim olacağına, hanedeki ve işyerindeki bereketin azalacağına, borçlarının hafifleyeceğine, ün sahibi birisi olunacağına, maddi ve manevi olarak uğradığı zararı yavaş yavaş telafi edeceğine ve geçirdiği çok zor dönemlerden ötürü biraz da olsa yıpranmış olacağına inanılır.

Kahve falında ayak bağlamak gördüyseniz:

  • Sevdiğiniz insanlara karşı dengesiz davranışlarınız olabilir.

Kahve falında ayaklarını bağlamak yapılan hatalardan ötürü büyük bir kayba uğranacağına, sıkıntıların sona ereceğine, suçlamalardan aklanılacağına yorulur.

Kahve falında ayağa ip bağlamak eşlerin birbirine düşeceğine ve son karar olarak ayrılacağına, içine kapanacağına, elini eteğini her şeyden çekeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında ayak bağlamak yarınlarının dünlerini aratmayacağına, maddi açıdan büyük zarar edileceğine, düşmanların yaşanılan kötü olaylar karşısında sevineceğine, büyük tartışmalar yaşanacağına delalet eder.

Kahve falında ayağını bağlamak kendisine kar ve mutluluk getireceğine, maddi ve manevi açıdan çok iyi bir konuma geleceğine inanılır.

Kahve falında ayakları bağlamak menfaat ve çıkar için bataklıklara gireceğine, atılan adımların yakın zaman içinde zarar getireceğine rivayet eder.

Kahve falında ayağına ip bağlamak gönlünce ve istediğince bir hayat yaşayacağına, çok daha güzel ve hayırlı işlere gireceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına yorulur.

Kahve falında kırmızı yazma bağlamak evlat sahibi olunacağına, kazancının bereketleneceğine delalet etmektedir.

Kahve falında saç bağlamak bekarlar için de evlilik tarihi almaya, sözlenmeye ya da nişanlanmaya, fakirlikten kurtularak feraha kavuşacağına aynı zamanda tez vakitte maddi durumunun iyileşeceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir