AnaSayfa / Genel / Kahve falında ayağa ip bağlamak

Kahve falında ayağa ip bağlamak

Kahve falında ayağa ip bağlamak yoksul kimselere hayırlarla dolu iyiliklerde bulunulacağına, zaferler kazanacağına, sevdiği kişiler ile çıkacağı bir iş yolunda, çok büyük mutluluklar yaşayacağına, güvendiği kişilerin kendisini yarı yolda bırakabileceklerine ve fal sahibi için belki de kabus gibi geçecek şanssız bir dönemin yaşanacağına, işle ilgili olarak yaptığı çalışmaların yeni iş kapıları açacağına, hayatındaki meselelere doğru açıdan bakmasıyla tüm sorunlarına kısa sürede çözüm bulacağına, işindeki verimliliğin artmasına yardımcı olacağına, büyük bir aşk yaşayacağına delalet eder.

Kahve falında ayağa ip bağlamak gördüyseniz:

  • Bir bakıma bazı işlerinizin hallolması için başkalarından bağımsız davranmanız işinize yarayacak.Fakat diğer yandan etrafınızdaki insanlar sizi yanlış anlayabilirler.

Kahve falında ayağa ip bağlamak maddi zarara gireceğine, parasız ve işsiz kalacağına, halkın huzurunun ve güvenliğinin de bozulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ayağına ip bağlamak gelinen son noktaya kadar çok büyük sıkıntılar çekilmesine rağmen işlerin türlü zora gireceğine ve sağlık sorunları yüzünden epey zorluk yaşanacağına, kişinin başında dönüp duran uğursuzluğun, kara bulutların ve melanetin dağılacağına, hayırlı günlerin geleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında iple birini bağlamak kendi zevkine uygun bir ev döşeyip işlerini bu mekânda ortaya konacağına, büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, eline çok hayırlı fırsatlar geçeceğine delalet eder.

Kahve falında parmağa ip bağlamak huzursuzluk yaratan durumların ortadan kaldırılacağına, üzerinde çok büyük baskı bulunmasından ötürü küçük bir rahatsızlık yaşayacağına ve alacağı bazı haberler yüzünden çok kötü durumlara düşeceğine işaret eder.

Kahve falında ipi bağlamak hayal ettiklerini yaşama şansı vereceğine, kısa süre içinde yüksek bir mevkiye terfi edeceğine ve çok sevineceği bir olayla karşılaşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında ipleri birbirine bağlamak zorluklarla geçen bir dönemin kısa süre içinde atlatılacağına, kindar olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kırmızı ip bağlamak başarılarının düşmesi nedeni ile makamının zarar göreceğine, ortaya çıkan sorunlarının en kısa zaman içinde çözüleceğine, sıkıntılarının ve sorunlarının ortadan kalkacağına rivayet eder.

Kahve falında bele ip bağlamak maddi ve manevi olarak çok iyi bir duruma gelineceğine, anne duasının açılacağına, işlediği hayır nedeni ile çevresindekilerin taktirini kazanacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir