AnaSayfa / Genel / Kahve falında ayaklarını bağlamak

Kahve falında ayaklarını bağlamak

Kahve falında ayaklarını bağlamak geçim derdinin olmayacağına, sıkıntılarından kısa süre içinde kurtulacağına, zor zamanların geride kalacağına, kâbus gibi günlerin geleceğine ve ilişkilerin sarsılacağına, huzurlu bir iş hayatı sağlanacağına ve refaha erileceğine, o işi iyi yaptığı konusunda her yerde geçerli olacak bir belge alacağına, çok sevineceğine, hayatının düzene gireceğine, emeklerinin karşılıksız kalmayacağına işaret eder.

Kahve falında ayaklarını bağlamak gördüyseniz:

  • İhtiyaçlarınızı karşılamak için yapacağınız harcamalarda aşırıya kaçmanız söz konusu olabilir.

Kahve falında ayağına ip bağlamak maddi anlamda gücünün hep yerinde kalacağına, ağız tadının yerine geleceğine delalettir.

Kahve falında ayak bağlamak kısa zamanda çok yol alınacağına, mevcut durumundan çok daha iyi koşullarda yaşayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ayağa ip bağlamak işlerinin gün geçtikçe daha kötü bir hal almasından ötürü çok büyük zarara uğrayacağına, tabiri caizse dişinden, tırnağından arttırarak tahmin edilemeyecek işler başaracağına rivayet eder.

Kahve falında ayaklarını bağlamak kazancın ve ekmeğin eksileceğine, bir şansın ve kısmetin ardından yenilerini getireceğine alamet eder.

Kahve falında ayağını bağlamak başarılarının azalacağına, mallarının eksileceğine, sorunların gelen kazançla birlikte sona ereceğine işarettir.

Kahve falında ayakları bağlamak yaşanan son durumlardan ötürü çok zarar edileceğine, iş hayatının tekrar toparlanmasının çok zor olacağına, yardım edeceğine inanılır.

Kahve falında saçı bağlamak sıkıntılı ve zor zamanlar geçireceğine, girdiği tüm işlerde büyük zarar edeceğine, maddi olarak çok kayıp vereceğine, bu sorunlar yüzünden aile hayatı içinde çok büyük tartışmalar yaşayacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından bu sayede kurtulacağına, girdiği bütün işlerde çok büyük kazanç elde edeceğine rivayet eder.

Kahve falında ayakkabı bağladığını görmek çok rahat edilecek bir işe girileceğine, büyük bir kazanç elde edileceğine, gerçekleştirilen projelerin hayli büyük getirisi olacağına, işlerinin uzunca bir süre ters gideceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir