AnaSayfa / Genel / Kahve falında ayağını bağlamak

Kahve falında ayağını bağlamak

Kahve falında ayağını bağlamak meslek hayatının da başarılarla geçeceğine, herkesi hayran bırakacak bazı atılımlar yapacağına, rakiplerini çok kıskandıracak ilişkiler kurup işini farklı şekillerde büyüteceğine, sağlık sorunlarından kurtulmaya, çok büyük bir mutluluk yaşayacağına, bu durum sayesinde iş hayatının da düzene gireceğine, hiç beklemediği kadar çok üzüleceğine, işlerinin çok büyük bir oranda aksayacağına, mesleğindeki engellerin ortadan kalkacağına, içine düştüğü karamsarlıktan kurtularak, geleceğe daha umut dolu bakacağına, yapılmak üzere olan bir anlaşmanın taraflardan birinin itiraz etmesiyle askıya alınacağına, komşularla ters düşüleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında ayağını bağlamak gördüyseniz:

  • Boşa zaman geçirmeniz sizin için kayıp olabilir.

Kahve falında ayaklarını bağlamak atacağı adımlar sayesinde çok başarılı olacağına ve çok iyi yerlere geleceğine, üzerine atılan kara bir lekeyle çok uzun süreler uğraşmak zorunda kalacağına yorulur.

Kahve falında ayağa ip bağlamak darlıktan ferahlığa çıkılacağına, ancak daha büyük çalışmalar yapmak için fal sahibinden yardım isteyeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında ayak bağlamak sevilen ve değer verilen kişiler ile çok büyük bir ortaklığa girileceğine, şansının ve kaderinin tabiri caizse hep el ele yürüyeceğine, gülen yüzünün hiç solmayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında ayağını bağlamak dini inancı için daha çok vakit ayıracağına, sadece istemenin ya da düşünmenin yetmeyeceğine alamet eder.

Kahve falında ayağına ip bağlamak yaşanan sıkıntıların ortadan kaldırılması için borç alınacağına, hiçbir eksiğinin olmayacağına, hayatının kolaylık, güzellik, huzur, bolluk ve bereket içinde geçeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında ayakları bağlamak eş, dost ya da akrabalarından gelecek olan yardımların herhangi bir şekilde fayda sağlamayacağına, bir sebeple neredeyse yıkılacağına tabir olunur.

Kahve falında kapı bağlamak kişinin kaymağını toplayıp, pastadan en büyük dilimi kendisinin alacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından bu sayede kurtulup çok büyük bir huzura ereceğine delalettir.

Kahve falında sarı eşarp bağlamak ancak yaşanacak bazı mali krizler yüzünden yakın bir zamanda sıkıntıya düşeceğine, çok büyük ve sıkıntılı bir döneme girilecekken bir dostun yardım etmesi ile bu durumdan kurtulacağına, çok hayırlı ve güzel çalışmalar gerçekleştireceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir