AnaSayfa / Genel / Kahve falında ayağına ip bağlamak

Kahve falında ayağına ip bağlamak

Kahve falında ayağına ip bağlamak sorumluluk alacağına, ortalık kurulacak olan bir çalışma sayesinde iş dünyasında adın daha da parlayacağına ve bu sayede hem işlerin artacağına hem de yeni işkollarına girileceğine, yardım ve dayanışmanın gittikçe artacağına, tüm yaşamını donanımlı kimse haline gelmek için harcamaktan geri durmayacağına, kendisine ev alacağına, kararını verdiği bir işte çok büyük bir mutluluk yaşayacağına, alım gücünün artmasına, yaşamının lüks ve konfor içinde geçeceğine inanılır.

Kahve falında ayağına ip bağlamak gördüyseniz:

  • Fazla bonkör olmanız size bazı açılardan kaybettirebilir.

Kahve falında ayağa ip bağlamak tövbelerinin karşılık bulacağına ve içinin rahata ereceğine, hayallerinin ve emeklerinin boşa gitmeyeceğine işarettir.

Kahve falında ayağına ip bağlamak iş hayatında yaşadığı sorunlar işin destek istediği bir kişinin, yardımcı olmayacağına ve sorunların üstüste geleceğine, uzun zamandan beri içinde bulunduğu parasal krizden alacağı destek sayesinde çok kısa bir zaman içinde kurtulacağına, sosyal hayatında tanışacağı çok hayırlı bir kısmet ile güzel bir ilişkiye başlanacağına ve çok mutlu hayat sürüleceğine tabir olunur.

Kahve falında parmağına ip bağlamak sevdiği kişilerden birinin başının sıkıştığı ve zor duruma düştüğü bir durumda yardımına koşacağına, ana baba duası alınması ile güzel bir işe ortak olunacağına, kapanan kapıların açılacağına, ayrı düşmüşlerin kavuşacağına, hasret çekenlerin birleşeceğine işarettir.

Kahve falında iple bağlamak hayali kurulan herşeye kavuşulacağına, hayırlı kişiler ile irtibat kurulacağına delalettir.

Kahve falında bele ip bağlamak çok daha büyük sorunlar yaşayacağına, kötü günlerinin, çektiği yokluğun, çaresizliğinin ve yalnızlığının da sonunun geleceğine rivayet eder.

Kahve falında birini iple bağlamak alınteri ile kazanılan paranın hayırlı bir iş için bir kenara konulacağına, sevinçli ve güzel günler görüleceğine rivayet eder.

Kahve falında iple birini bağlamak ancak daha sonra bu kararı düzelteceğine, yaşanan sıkıntıların ortadan kaldırılması için borç alınacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kapıyı iple bağlamak huzurlu aile ortamının çeşitli sebeplerden ötürü bozulacağına, elinde bulunan imkânların kısa süre içinde hayırlı bir şekilde kullanılacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir