AnaSayfa / Genel / Kahve falında ayaklarda yara görmek

Kahve falında ayaklarda yara görmek

Kahve falında ayaklarda yara görmek bazen de kişinin bir tehlike ile karşı karşıya kalacağına, hayırlı bir döneme girileceğine, karşısına çıkan hayırlı bir kısmet ile kısa süre içinde evleneceğine, masrafların bu dönemde artış göstereceğine, kazandığı paradan ve elde ettiği maldan gereken hayrı göremeyeceğine, işine yarayacak bazı kurslara gideceğine, işlerin çok kısmetsiz ve bereketsiz olacağına, sahip olduklarının üzerine ekleyeceğine ve rahat bir hayata kavuşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında ayaklarda yara gördüyseniz:

  • Psikolojik veya fiziksel sağlığınız sizi son zamanlarda daha fazla ilgilendiriyor.

Kahve falında ayaklarin yara görmek sorun yaratan olayların çözüme kavuşturulacağına, atılan adımlar sayesinde çok iyi yerlere gelineceğine, hasta ve mutsuz olmasına neden olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında ayak altında yara görmek sıkıntılı bir karar vermek zorunda kalınacağına, bazı konularda konuşulacağına delalettir.

Kahve falında ayaklarını yara görmek hayatın düzene gireceğine, sorunlarının biteceğine, yaşadığı sıkıntılı durumların son bulacağına delalettir.

Kahve falında ayak tırnağında yara görmek istemeden birçok fırsatı kaçıracağına, maddi gücünü kaybedeceğine delalettir.

Kahve falında başkasının ayağında yara görmek bazı sorunlarla ve sıkıntılarla karşılaşacağına, aile hayatında çok güzel haberler alacağına alamet eder.

Kahve falında ayak tabanında yara görmek Allah’ın helal kılmadığı işlere gireceğine, huzur ve mutluluk verecek olaylar yaşanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında ayağında yara çıktığını görmek iş yerinde çok iyi yerlere geleceğine, sorunlarının ve sıkıntılarının teker teker çözüleceğine, dertlerinin hastalıklarının ortadan kalkacağına, etrafının gerçek ve hayırlı dostlarla dolacağına alamet etmektedir.

Kahve falında ayak parmağında yara görmek sohbetinin bozulacağına, sorunların gittikçe artacağına ancak bazı kişilerin araya girmesi ya da destek olmasıyla bu durumların üstesinden gelineceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir