AnaSayfa / Genel / Kahve falında ayak tırnağında yara görmek

Kahve falında ayak tırnağında yara görmek

Kahve falında ayak tırnağında yara görmek bir sebeple kısa bir zaman içinde çok üzüleceğine, elindeki bütün imkânları kullanmasına rağmen yaşadığı kötü olaylar yüzünden işlerinin bir türlü düzelmeyeceğine ve gün geçtikçe daha çok üzüleceği olaylar yaşayacağına, bir sebeple olayların da günden güne daha karanlık ve kasvetli bir hal alacağına, yanlış bir karar vereceği için  eline geçen fırsatları kaçıracağına, evli erkek ise evinin bereketinin artacağına, maddi anlamda rahatının daimi olacağına, eskisinden daha büyük ve daha karlı işlere gireceğine, kendisini dünya hayatından soyutlayacağına, tamamen din ile ilgilenerek dünya işlerini arkasında bırakacağına ve Allah yolunda yürüyeceğine, yeni gayrimenkuller veya mallar alınacağına rivayet eder.

Kahve falında ayak tırnağında yara gördüyseniz:

  • Bazı konularda olumlu ilerleyip ilerlemediğiniz veya imkansız ya da saçma bazı konularda anlaşmaya varıp varmadığınız konusunda kafanızda soru işaretleriniz olabilir.

Kahve falında ayak tırnağında yara görmek fal sahibinin kendisini çaresiz hissederek, bir türlü işin içinden sıyrılamayıp sinirden gözyaşı dökeceğine, ticaretinin hızlanacağına, fal sahibinin hayırlı kısmet ve fırsat elde edeceğine alamet eder.

Kahve falında yüzde tırnak yarası görmek mal edineceğine, çok verimli bir çalışma içine girileceğine, zenginlik sahibi olunacağına yorulmaktadır.

Kahve falında tırnak yarası görmek alacağı bazı kötü haberler yüzünden üzüleceğine, kendisi paralayacağına, çok büyük zorluklar çekeceğine, işlerinde çok sıkıntı yaşayacağına delalet eder.

Kahve falında tırnakta yara görmek planlarının istediği şekilde işleyeceğine, bu durumun kendisine güç vereceğine ve geleceğine daha sıkı bağlanacağına, uğranılan zararların telafi edileceğine, hayırlı bir kısmet ile tanışarak bir birliktelik yaşanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında ayak tırnaklarına oje sürmek darlığa düşeceğine, maddi gücünü kaybedeceğine ve sadece bununla kalmayacağına, sakinleşmeye ihtiyaç duyacağına yorulur.

Kahve falında ayak baş parmağının tırnağını kesmek hem kendisini hem ailesini çok mutlu edecek bir haber alacağına, ne yazık ki sonunda da muvaffak olamayacağına alamet eder.

Kahve falında ayak tırnağının koptuğunu görmek kişinin arkasından konuşan kimselerin yakınlar tarafından susturulacağına, bir kimseye iftira atıp, arkasından gıybet edeceğine, fesat ve kötü kimselerden olacağına işarettir.

Kahve falında uzun ayak tırnağı görmek olayları geçici olarak değil, kökten analiz edip, o şekilde bir çözüm bulacağına, kişinin bolluğa ve bereket kavuşup, rahatlık içinde yaşayacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir