AnaSayfa / Genel / Kahve falında ayaklarını yara görmek

Kahve falında ayaklarını yara görmek

Kahve falında ayaklarını yara görmek kapandığı düşünülen meselelerin, tartışmaların veya sorunların tekrarlanacağına, üzülmesine neden olacak haberler alacağına ve olaylar yaşayacağına, böylece eline geçen bir miktar para sayesinde işlerini hiç olmadığı kadar iyi şekilde sürdüreceğine, kendisini yüksek yetkiler ile üst mevkilere terfi ettirecek bazı çalışmalar ortaya koyacağına, işlerin düzeleceğine, adımların çok iyi bir yol açacağına, çalışmalarının yarıda kalacağına, büyük maddi ve manevi problemler yaşayacağına, aile bireyleri arasında tartışmalar olacağına ve çok sıkıntılı zamanlar geçireceğine, yalancı bir akraba yüzünden maddi zarara uğranacağına, lüks içinde olacağına delalettir.

Kahve falında ayaklarını yara gördüyseniz:

  • Taleplerinizi ardı ardına sıralamak yerine daha yavaştan almanızda fayda var.

Kahve falında ayak parmağında yara görmek kariyerinde parlak günlerin kendisini beklediğine, dostlarından aldığı destek ve sevilen biri olmasıyla da keyfinin son derece yerinde olacağına, özellikle mutsuz ilişkileri sonlandırmak için hamlelerde bulunacağına alamet etmektedir.

Kahve falında ayaklarin yara görmek iç dünyasının güzelleşeceğine, bekar ise evleneceğine işaret eder.

Kahve falında ayağının altında yara görmek girdiği işlerde hayal kırıklığı yaşamayacağına bilakis rakiplerine karşı üstünlük elde edeceğine, başarısız, mutsuz, hasta ve üzgün olacağına delalet eder.

Kahve falında ayaklarının yara olduğunu görmek gönül hoşluğu ve hafifliği içinde bir hayat geçireceğine, ağız tadından, keyfinden ve neşesinden olacağına, eve kapanacağına, kendisini insan içine çıkamayacak kadar güçsüz hissedeceğine yorulur.

Kahve falında ayakları yara olmak huzursuz ve tedirgin eden her türlü duygusundan kurtulacağına, emeklerinin boşa çıkacağı bir işe gireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında birinin ayağından yaralandığını görmek hem de çok üzüleceğine, sıkıntılarını yakın bir zaman içinde herhangi bir aksilik yaşamadan atlatacağına delalettir.

Kahve falında ayaklarda yara görmek bunun da arkasından başka zorlukları getireceğine, başka kişilere kötülük yapmasın diye önüne geçeceğine, bu yüzden bazı sorunlarla muhatap olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında ayak yarası görmek para sıkıntısı çekmeden, para hesabı yapmadan her istediğini alacağına, beraberinde olan insanlara da destek olup işlerini büyüteceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir