AnaSayfa / Genel / Kahve falında başkasının ayağında yara görmek

Kahve falında başkasının ayağında yara görmek

Kahve falında başkasının ayağında yara görmek onlarla profesyonel olacağı işlere atılacağına, zararlı bir alışkanlıktan uzaklaşılacağına, kudret sahibi olacağına, şansın ve kısmetin kapanacağına, böylece kendine güveneceğine, hanesinde iyi geçimin hüküm süreceğine, zor ve çok sıkıntılı durumlar yaşayacağına, falı kapatan kişinin, büyük bir emek vererek ve çok büyük azim göstererek başarıya ulaşacağına, uğradığı zararın yakın bir zamanda telafi edileceğine, kötü düşmana işarettir.

Kahve falında başkasının ayağında yara gördüyseniz:

  • Elinizdeki, sizi uğraştıran her şeyi başarıyla tamamlayıp, ileriye yönelik planlar yapabilirsiniz.

Kahve falında başkasının ayağında yara görmek hayırsız olaylar yaşayacağına, zorluk ve zahmete düşeceğine, çok iyi bir çevreye sahip olunacağına, işlerin yoluna gireceğine yorulur.

Kahve falında ayaklarının yara olduğunu görmek sevilen bir kişi ile yapılan bir ortaklığın kısa zamanda bozulacağına, alınacak sevinçli haberler sayesinde bol kazançlı bir dönem geçirileceğine işaret eder.

Kahve falında ayak parmaklarında yara görmek çektiği sıkıntı ve zahmet nedeni ile sağlığının bozulacağına, adını aklamayı başaracağına inanılır.

Kahve falında ayak topuğunda yara görmek büyük kazançlar sağlanılacağına, bitmez sandığı borçlarından ve fakirliğinden kurtulacağına inanılır.

Kahve falında ayakları yara içinde görmek aile hayatında büyük bir mutluluğun yaşanacağına, başının belaya girmeyeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında ayakları yara olmak zor zamanların çok eskide kalacağına, yeni mekânlara gireceğine ve yeni işlere atılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında ayak tabanında yara görmek dert ettiği maddi sorunları ve bunlara bağlı olarak ortaya çıkan ailevi sorunları yakın bir zaman içinde çözeceğine, üzüntülerin son bulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında ayak altında yara görmek herkesin çok sevdiği ve mutlu olduğu bir işle uğraşılacağına, kısa bir süre sonra bir evlat sahibi olunacağına, anne baba hayır dualarının alınacağına, büyük bir çalışmanın başına geçileceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından bu sayede kurtulup aile hayatında daha rahat bir döneme gireceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir