AnaSayfa / Genel / Kahve falında ayak parmağında yara görmek

Kahve falında ayak parmağında yara görmek

Kahve falında ayak parmağında yara görmek yardımın alınacağına, ekmeğini rahat şekilde yeme imkanına sahip olacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından kısa bir zaman içinde kurtulacağına, yardım almak istese de, derdini tam olarak açamadığı için doğru şekilde destek de bulamayacağına, bütün sorunların ve sıkıntıların sona ereceğine, birçok yeni fikir edinileceğine, kalabalıktan uzak olacağına, güzel ve rahat bir hayata kavuşacağına delalettir.

Kahve falında ayak parmağında yara gördüyseniz:

  • Çevrenizdeki kişilerden gelebilecek olan kısıtlamalar hat safhaya ulaşabilir.

Kahve falında ayak parmağında yara görmek deyim yerindeyse maddi anlamda her geçen gün küçüleceğine, zayıflayacağına, tabiri caizse can bulacağına, şansının döneceğine yorulmaktadır.

Kahve falında ayak parmaklarında yara görmek umutsuzluğundan ve üzerindeki ağırlığından kurtulmayı başaracağına, finansal aşıdan kritik bir noktaya geleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında baş parmakta yara görmek ailesi içinde büyük tartışmalar yaşanacağına, anne baba ile bir tartışma yaşanacağına işaret eder.

Kahve falında yüzük parmağında yara görmek üzüntülerini bir çırpıda atlatacağına ve çok yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, sıkıntılarını ve sorunlarını çözüme kavuşturacağına işarettir.

Kahve falında parmak yara görmek hayırlı ve büyük kazançlara ulaşılacağına, refaha erileceğine işaret eder.

Kahve falında parmağının yara olduğunu görmek bir sebeple ürünü satan kişi ile mahkemelik olunacağına, epey tartışma yaşandıktan sonra fal sahibi lehine bir karar çıkacağına ve davanın temyize kadar gideceğine, içinde bulunduğu büyük sorunlardan ve sıkıntılardan kurtulacağına ve rahata ereceğine alamet etmektedir.

Kahve falında parmakta yara görmek sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına, neşesini ve yaşam enerjisini geri kazanacağına delalettir.

Kahve falında parmak yarası görmek tatsız durumlar yaşanacağına, zahmetten ve sorunlardan kurtuluşa erileceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir