AnaSayfa / Genel / Kahve falında ayaklarin yara görmek

Kahve falında ayaklarin yara görmek

Kahve falında ayaklarin yara görmek onunla iyi bir geçim içinde olacağına, bazı ortaklıklar kuracağına, istediği noktalara ulaşacağına, rakiplerine karşı zaferler elde edeceğine, gelir seviyesinin ortalama kazanç elde eden insanlara oranla çok daha yüksek hale geleceğine, imkânlarının çoğalacağına, atılan adımların maddi ve manevi olarak çok zarar vereceğine, ortaklık kurulan kişilerle büyük bir tartışma yaşanacağına, rahatsızlık duyulan konuların tatlıya bağlanacağına, çok mutlu bir hayata sahip olacağına, rızkın daim ve hayırlı olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında ayaklarin yara gördüyseniz:

  • Bazı konularda gözle görülür bir dirençle karşılaşabilirsiniz.

Kahve falında ayaklarda yara görmek üzüntülerin ve endişelerin yakın bir zamanda biteceğine, yapılan hataların ve düşülen kötü durumların düzeltileceğine ve çok hayırlı ve çok güzel olaylar ile karşılaşılacağına, yaşadığı maddi sıkıntılardan kurtulacağına inanılır.

Kahve falında ayak parmaklarında yara görmek sorunlardan ve sıkıntılardan uzak bir yaşam elde edeceğine, beklentilerinin gerçekleşmeye başlayacağına delalettir.

Kahve falında ayak tırnağında yara görmek uğranacak büyük zararların ve ortaya çıkacak sorunların tahmin edilmesi ve bu durumun akıllı bir şekilde kontrol edilmesi için falı kapatan kişinin yakın bir arkadaşından yardım ve destek alacağına, yaptığı işin eskisinden de çok ilgi göreceğine, müşterilerinin sıraya girecek kadar çoğalacağına delalettir.

Kahve falında ayakları yara görmek ağız tadı içinde ve afiyette yaşayacağına, ardından konu üzerinde düşünüleceğine, bazı araştırmalar yapılıp sorunun kaynağının bulunacağına yorulur.

Kahve falında ayakların yara olduğunu görmek kişiliğini ortaya koymaya çalışırken aşırı despot ve sert bir görüntüye neden olduğu için yanlış anlaşılacağına, sorunlarını ve zorluklarını aşmayı bileceğine alamet eder.

Kahve falında ayak üstünde yara görmek işlerinde ve çalışmalarında yalana dolana ve üçkağıda başvuracağına, başarılı bir kişi olunacağına inanılır.

Kahve falında ayağı yara görmek üzüntü duyulmasına sebep olan durumların ortadan kalkacağına, barış için adım atacağına ve olumlu geri dönüş alıp, bu durumu bitireceğine delalet eder.

Kahve falında ayaklarında yara görmek başarı elde edeceğine, oğlunun da ömrünün uzun ve sağlıklı olacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir