AnaSayfa / Genel / Kahve falında sevdiği adamı başkasıyla görmek

Kahve falında sevdiği adamı başkasıyla görmek

Kahve falında sevdiği adamı başkasıyla görmek sorunlarından bu sayede kurtulacağına, aklına koyduğu her işte muvaffak olacağına, hayırlı bir iş için aile büyükleri ile biraraya gelineceğine ve zararlı bir kişi ile yaşanan bir tartışmadan galip çıkılacağına, eline geçen malları tutamayacağına, işlerini büyütme imkânı elde edeceğine, sahip olduklarının üzerine ekleyeceğine ve rahat bir hayata kavuşacağına, işlerinin günden güne açılacağına, ihtiyaçlarını karşılayamayacağına, fikirlerini hayata geçirirken aklıselim kişilerden de görüş alarak daha akılcı bir şekilde hareket edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında sevdiği adamı başkasıyla gördüyseniz:

  • Elinize para geçebilir ya da bazı büyük alışverişler yapabilirsiniz.

Kahve falında sevdiğin adamın öldüğünü görmek bir sebeple fal sahibinin adım atarken çok dikkat etmesi gerektiğine, işlerinde çok sıkıntı çekeceğine, bu durumdan kurtulmak için iş konusunda deneyimli birisinden yardım alması gerektiğine yoksa daha kötü durumlar ile karşılaşacağına, sıkıntılarının yakın bir zaman içinde sona ereceğine delalettir.

Kahve falında sevdiğin adamı evlenirken görmek karşısına çıkan bütün fırsatları çok doğru bir şekilde değerlendireceğine ve çok mutlu olacağı bir hayata adım atacağına, ele geçen fırsatların bir bir kaçırılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında sevdiğin adamı damatlıkla görmek maddi anlamda rahatının daimi olacağına, sıkıntı çekmemesi sayesinde keyfinin yerinde kalacağına, gam ve keder çekmeyeceğine, bunun için resmi kapıları zorlamak zorunda kalacağına işarettir.

Kahve falında sevdiğin adamın evlendiğini görmek kazancının hiçbir şekilde daha azalmayacağına, çok başarılı adımlar atacağına, bu adımlar sayesinde hem yüklü miktarda para kazanacağına hem de çok daha üst kademelere geleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında sevdiği adamın evlendiğini görmek zararlı alışkanlıkları olan bir akrabasını ailesinden uzaklaştıracağına, büyük ve hayırlı başarılar kazanacağına, sevmediği kişileri yakın bir zamanda hayatından çıkarması sayesinde rahata ereceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında sevdiğin adamı ağlarken görmek içinin de rahat edeceğine, büyük kazanç elde edileceğine, herkese parmak ısırtacak kadar iyi bir hayat sahip olunacağına yorulmaktadır.

Kahve falında sevdiği adamı görmek huzur ve sessizlik içinde yaşayacağına, içine düşeceği sıkıntı nedeni ile kafasının karışacağına ve falı kapatan kişinin bir türlü ne yapmaya karar veremeyeceğine tabir olunur.

Kahve falında sevdiği adamın annesini görmek yaşanan bir haksızlığın ya da bir yanlış anlaşılmanın ortadan kalkacağına, bunun verdiği motivasyon sayesinde her zorluğun üstesinden kolaylıkla geleceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir