AnaSayfa / Genel / Kahve falında sevdiği adamın çocuğunu görmek

Kahve falında sevdiği adamın çocuğunu görmek

Kahve falında sevdiği adamın çocuğunu görmek yokluktan, parasızlıktan ve işsizlikten kurtulacağına, yüksek makamlara geleceğine ve tuttuğunu koparmak gibi bir yeteneğinin ve zekâsının olacağına, mutluluğun ve başarının sırrını çözmeyi bileceğine, elinde bulunan imkânlar sayesinde çok rahat edeceği bir döneme gireceğine, zor zamanlar geçiren bir dosta yardımcı olunacağına, onları korkutmaya yönelik davranışları ve kendinden emin halleriyle hayatını istediği şekilde yöneteceğine, aydınlık bir geleceğe sahip olunacağına ve sağlıkla ilgili olarak yaşanan bir sorunun düzeltileceğine, maddi olarak büyük bir fırsatın ayağına geleceğine, büyük işlere girileceğine, maddi ve manevi olarak büyük ferahlık yaşanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında sevdiği adamın çocuğunu gördüyseniz:

  • Bazı konularda ortaya atılarak aslında almak istemediğiniz riskler alabilir ya da ileride pişman olacağınız adımlar atabilirsiniz.

Kahve falında sevdiğin adamın çocuğunu görmek zorlukların yakın zaman içinde biteceğine, üstün başarılar alacağına işaret eder.

Kahve falında sevdiği adamın çocuğunu görmek umutlarının bitmesine sebep olacağına, anne baba duası alınması sayesinde hayatta büyük bir engelle karşılaşılmayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında sevdiğiniz adamı görmek sevinç gözyaşları döküleceğine, yorgunluğun atılacağı ve yeni iş fikirleri ile dönüleceği bir tatile çıkılacağına, kimsesiz bir çocuğu evlat edinerek büyük bir sevap işleneceğine yorulur.

Kahve falında sevdiği adamın başkasıyla evlendiğini görmek ruhsal olarak kötü olunan bir dönemin biteceğine, gelirinin azalacağına, geçim sıkıntısına düşeceğine inanılır.

Kahve falında sevdiğin adamı öpmek hayırlı adımlar atılması sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine, sevinçli ve müjdeli haberler alınacağına, güzel ve mutlu günler görüleceğine rivayet eder.

Kahve falında sevdiğin adamın annesini görmek büyük oranda kazanç elde edeceğine, rahat şekilde yaşayacağına, kısa süre içinde yarar getirecek bir karar verileceğine, hasretin biteceğine, kırgınlıkların ve kızgınlıkların geçeceğine ve sevilen bir işi ile aradaki mesafelerin aşılacağına yorulur.

Kahve falında sevdiğin adamın öldüğünü görmek çok büyük bir sevgi ve azimle ibadetlere devam edileceğine, yaptığı işlerde her zaman zirveye oynayacağına alamet eder.

Kahve falında sevdiği adamın parmağında alyans görmek lüks tüketime büyük bütçe ayırabileceğine, büyük bir umutsuzluk duyacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir