AnaSayfa / Genel / Kahve falında sevdiği adamı görmek

Kahve falında sevdiği adamı görmek

Kahve falında sevdiği adamı görmek ancak gerçeğin ortaya çıkmasıyla birlikte herkesin özür dileyeceğine, zamanının daha iyi bir şekilde ilerleyeceğine, yaptığı seçimlerin kendisi için çok isabetli ve doğru olacağına, yaşamına bolluğun, verimin ve bereketin geleceğine, böylece yaşanan uykusuz gecelerin biteceğine, anne ile ilişkilerin eski haline döneceğine, kısa bir zaman içinde sorunlarının büyük kısmından büyük bir azim göstermesi sayesinde kurtulacağına, yüksek bir makama geleceğine, önemli işler yapacağına işaret eder.

Kahve falında sevdiği adamı gördüyseniz:

  • Sizi tatmin etmeyen veya keyif vermeyen iş, anlaşma, ilişki veya iş birliklerini sonlandırabilirsiniz.

Kahve falında sevdiğin adamın elini tutmak işlerinde çok büyük atılımlar gerçekleştirmek isterken bazı hataları sonucu zarar edeceğine, kendisini çok huzurlu hissedeceğine, yalnız olmadığı için çok sevineceğine, ardından işlerini düzeltmeye ve uğradığı zararı telafi etmeye çalışacağına alamet eder.

Kahve falında sevdiğiniz adamı görmek sorunlu bir hayat yaşayacağına ve zarar edeceğine, söz ve yetki sahibi olacağına işarettir.

Kahve falında sevdiğin adamın karısını görmek işsizse iyi koşullarda bir iş sahibi olacağına, bazı konularda takıntı derecesinde özenli gösterileceğine ve hayırlı bir kısmet ile evlilik yolunda önemli bir adım atılacağına işarettir.

Kahve falında sevdiğin adamın annesini görmek insanların güvenini kazanacağına, çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşadığı bir dönemin sona ereceğine delalettir.

Kahve falında sevdiği adamın annesini görmek maddi ve manevi olarak çok büyük sıkıntılara uğrayacağına, anlayışlı bir kısmet çıkacağına delalet etmektedir.

Kahve falında sevdiği adamı evli görmek sevilen, sayılan ve sözü dinlenen bir kişi olacağına, rahat ve huzurlu bir döneme gireceğine, kendisine yardın etmedikleri için en yakın arkadaşlarına bile küseceğine ve artık sadece kendisine uygun bir hayat yaşayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında sevdiğin adamın başkasıyla evlendiğini görmek sevdiği kişiden ihanet göreceğine, ortak olarak bazı kişiler ile bazı çalışmalara gireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında sevdiği adamı öpmek üzüntülerinin ve sıkıntılarının en kısa sürede sona ereceğine, aksine daha da zorlaştıracağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir