AnaSayfa / Genel / Kahve falında serçeye yem vermek

Kahve falında serçeye yem vermek

Kahve falında serçeye yem vermek başarılı çalışmalar gerçekleştireceğine, herkes tarafından bilinen ve takdir edilen biri olacağına, attığı her adımda daha sıkıntılı bir duruma düşeceğine, eğer böyle bir durum yaşamak istemiyorsa çok dikkatli olması ve defalarca düşünerek adım atması gerektiğine aksi durumda sorunların katbekat artacağına, kısmetin ve başarının engelleneceğine, rahata kavuşacağına ve keyfini süreceğine, hayatı boyunca rahat yaşayacağına, çalışmaların büyük getirileri olacağına, ferahlığa ve çok büyük bir bolluğa çıkılacağına, yarınlarının dünlerini aratmayacağına, yaşamının kolaylıklar içinde geçeceğine tabir olunur.

Kahve falında serçeye yem vermek gördüyseniz:

  • Hangi cinsiyetten olursanız olun erkeklerle olan her tür işinizde bazı sorunlar yaşayabilirsiniz.

Kahve falında serçelere yem vermek zahmetsiz ve çilesiz bir hayat yaşayacağına, çevre, iş ve mekan değiştireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında serçeye yem vermek manevi rahatlamaya erileceğine, işleri bozmak isteyenlere üstünlük sağlanacağına, yapılan hataların kısa süre içinde telafi edileceğine tabir olunur.

Kahve falında serçe tuttuğunu görmek ticaretinin açılacağına ve böylece hayatının düzene gireceğine, bunun kendisine sadece gurur vermeyeceğine aynı zamanda manevi huzur duymasına da vesile olacağına delalet eder.

Kahve falında yuva yapan serçe görmek bir süre bu durumun devam edeceğine, sorunlarından bu sayede zarara uğramadan kısa zaman içinde kurtulacağına yorulur.

Kahve falında birçok serçe görmek aşkı bulup çok mutlu ve huzurlu bir hayat süreceğine, kötü olayların meydana geleceğine rivayet eder.

Kahve falında serçe yavruları görmek maddi olarak çok büyük zorluklarla karşılaşacağına, kişinin altından kalkamayacağı sorunlar yaşamayacağına rivayet eder.

Kahve falında serçe yumurtası görmek dertlerin ve sorunların kısa süre içinde çözüme kavuşacağına, başarıların ardının arkasının kesilmeyeceğine, zararlı alışkanlıklardan uzaklaşılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında serçe kuşu beslemek kurtuluşa ereceğine ve aradığı huzuru yakalamayı başaracağına, zarar edilen dönemlerin yakında biteceğine, maddi olarak ferahlık yaşanacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir