AnaSayfa / Genel / Kahve falında birçok serçe görmek

Kahve falında birçok serçe görmek

Kahve falında birçok serçe görmek eline geçen kazanç ile istediği gibi rahat hareket edemeyeceğine, eğleneceğine, dargınlık ya da kırgınlık yaşanacağına, başarısının artacağına, sıkıntılarınız yakın zamanda beklemediğiniz bir şekilde geçeceğine, hayatın, varlığının, ölümün manalarını bulmaya çalışacağına, maddeden çok maneviyata önem vereceğine, iş hayatında sorun yaşanacağına, bazı sorunlar yüzünden rakiplerin ya da düşmanların sevineceğine, kişinin birikim yapabilecek oranda kar elde edeceğine rivayet eder.

Kahve falında birçok serçe gördüyseniz:

  • Kendiniz alkol kullanmasanız bile alkol ya da diğer maddeleri kullanan kimselerden gelebilecek olan zararlara karşı dikkatli olmanız gerekiyor.

Kahve falında birçok serçe görmek tanıdığı kişinin meslek ve işine, görüş ve düşüncesine uymaya, işlerin yavaşlayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında serçe doğurmak elindekini de bitireceğine, gelecekte kendisine kazanç getirecek ve rahat etmesini sağlayacak fırsatlar elde edeceğine delalet eder.

Kahve falında siyah serçe görmek çok büyük kazançlar elde edeceğine ve işlerinin açılacağına, aile hayatını derinden etkileyen bir derdin elbirliği ile çözüme kavuşturulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında serçe kuşu beslemek hayatında beklenmedik ve müjdeli gelişmeler yaşanmasına, huzurun ve sükûnetin geleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında uçan serçe görmek sahip olduğu malın miktarında artış yaşanacağına, günden güne işlerinin daha iyi bir hale geleceğine, kişinin her akşam bir davete ya da toplantıya gideceğine, sık sık şehir dışına çıkarak yeni insanlarla tanışacağına alamet eder.

Kahve falında serçe parmağının koptuğunu görmek gelecekte güzel günlere kavuşacağına, bir daha böylesine aciz durumlara düşmeyeceğine, işlerin yakın bir zaman içinde açılacağına, girilecek bir yarış içerisinde lider olunacağına, yabancı bir ülkeye çıkılan seyahatten dönüleceğine işaret eder.

Kahve falında serçe parmağını kesmek nazara geleceğine ve güzelliği, dış görünüşünün etkileyiciliği ile çok sayıda aşığı olacağına, garanti olacak işe ve ekmeğe kavuşacağına, gelirinin daimi olacağına, oturduğu koltuğu hiç kaybetmeyeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kırmızı serçe görmek bundan sonra başına gelebilecek sıkıntılı ve sorunlu durumları önceden düşünüp daha sıkı davranacağına, hayalindeki her şeyi birer birer gerçekleştireceğine, dirayetli davranışlarının meyvelerini de kısa zaman sonra almaya başlayacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir