AnaSayfa / Genel / Kahve falında serçe yavruları görmek

Kahve falında serçe yavruları görmek

Kahve falında serçe yavruları görmek geçiminin rahat ve kolay olacağına, ağız tadının, keyfinin, rahatının, konforunun ve lüksünün de sürüp gideceğine, bereketin ve karın artacağına, hiçbir sorun yaşanmayacağına, sıkıntıların ve sorunların büyüyeceğine, fal sahibinin hayırlı ve güzel gelişmeler yaşayacağına, sıkıntı ve üzüntülerinden kurtulacağına, makamının yükseleceğine, adının da yaptığı iş sayesinde daha çok insan tarafından bilinir olacağına, bazı sorunlar yaşanmasına rağmen istenen her şeye sahip olunacağına delalet etmektedir.

Kahve falında serçe yavruları gördüyseniz:

  • Tam herşeyi kontrol altına aldığınızı düşünürken beklenmedik durumlar oluşabilir.

Kahve falında serçe yavrusu yakalamak ticaretinin de bozulmayacağına, parasının değerini bilerek hareket edeceğine işaret eder.

Kahve falında serçe yavrusu görmek sürpriz ve olumlu gelişmeler yaşayacağına, ettiği zararları telafi edeceğine inanılır.

Kahve falında serçe kuşu yavrusu görmek kimselere muhtaç olmadan, kendi kendisi ile mutlu olarak yaşayacağına, bahtının ve geleceğinin kendisi için çok hayır getireceğine alamet eder.

Kahve falında yavru serçe görmek maddi olarak çok büyük imkânlara sahip olacağına, çok büyük bir maddi zarara uğramasına rağmen işlerini iyi bir şekilde düzelteceğine yorulur.

Kahve falında serçe yavruları görmek ancak daha sonra gururuna bu durumu yediremeyerek kendisinin de gidip başka birini dolandırmaya çalışacağına, zorlukların, sıkıntıların ve sorunların kısa süre içinde ortadan kalkacağına tabir olunur.

Kahve falında serçe parmağı görmek yaşam şartlarının düzeleceğine, parasal krizler yaşanacağına yorulur.

Kahve falında serçe tuttuğunu görmek hasret kaldığı kişilere kavuşacağına, iş hayatına yeni bir fikirle tekrar girileceğine, rahatsızlık veren bir kişiden uzaklaşılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında serçe sevmek hayatına ve kendisine önemli güzellikler katacağına, bunun yanında işe gitmek dışında yaşamını hareketlendirmek ve biraz da hayatın güzelliklerinin tadına varmak için bir şeyler yapmaya yöneleceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir