Kahve falında serçe tuttuğunu görmek

Kahve falında serçe tuttuğunu görmek uzun uğraşlar ve büyük harcamalar sonucu kurulan işin sadece falı kapatan kişiye değil bütün ailesine kazanç sağlayacağına ve günden güne daha da büyüyeceğine, çok daha zor durumların altından rahat bir şekilde çıkacağına, sağlığının ve işlerinin bozulacağına, iyi geçiminin biteceğine, çok güzel şeyler ile karşılaşıp yeni yerlere gidip yeni işlere gireceğine ve çok daha huzurlu bir insan olacağına, fal sahibi için yine önemli bir hale geleceğine ve bugün içinde bulunulan bir sorunun çözümü için çok sıkışılan bir zamanda çıkış yolu olacağına, maddi durumlarının da her zaman iyi olacağına, sağlık sorunları yaşayan bir akrabanın maddi ve manevi olarak yanında olunacağına, hiçbir sorun yaşanmayacağına işaret eder.

Kahve falında serçe tuttuğunu gördüyseniz:

  • Sizi üzen hataları telafi için çalışabilirsiniz.

Kahve falında serçe tuttuğunu görmek geçim sıkıntısı yaşanmayacağına, işlerinin yarım kalacağına, hayallerinin suya düşeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında ayak serçe parmağı görmek endişe duyulan konularda rahatlığa çıkılacağına, uzun zamandan beri yapılmak istenen bir çalışmanın gerçekleştirileceğine, büyük borçlara girmeyeceğine delalet eder.

Kahve falında elinde serçe görmek geçim derdinin biteceğine, borçlarının kapanacağına, canını sıkan şeyleri yeneceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kör serçe görmek dertlerinin sona ereceğine, hayatında olumlu değişiklikler olacağına, huzurunu, mutluluğunu, ağız tadını ve keyfini yitireceğine, üzgün olacağına rivayet eder.

Kahve falında serçe topluluğu görmek sorunlardan dolayı çöken maneviyatının iyileşmeye başlayacağına, moralinin düzeleceğine, çok kazançlı olarak girdiği işlerden büyük zararlara uğrayarak çıkacağına rivayet eder.

Kahve falında serçe eti yemek iş hayatında yaşanan kötü durumlardan ötürü üzüntü ve endişe yaşanacağına, hayırlı bir iş kapısının açılacağına, kaçan fırsatların tekrar ele geçirileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında güvercin ve serçe görmek atılan adımların kısa süre içinde büyük başarılar kazanılacağına, sevinçli haberler alınacağına, verilen sözlerin yerine getirileceğine, maddi ve manevi olarak büyük zarar göreceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında serçe yumurtası görmek kişinin kendini kimsesiz ve çaresiz hissedeceğine, aile hayatında büyük bir mutluluğun yaşanacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir