AnaSayfa / Genel / Kahve falında yuva yapan serçe görmek

Kahve falında yuva yapan serçe görmek

Kahve falında yuva yapan serçe görmek aile hayatında mutlu bir yuva kurmak için çok hayırlı adımlar atacağına, ekonomik kayıpların sürekli artacağına, hanede bulunan kişileri çok üzecek bir karar verileceğine, dertlerini, sıkıntılarını ve sorunlarını geride bırakacağına, geçiminin rahat ve kolay olacağına, ağız tadının, keyfinin, rahatının, konforunun ve lüksünün de sürüp gideceğine, iş hayatında çok üst mevkilerdeki yerini sağlamlaştıracağına, karşısına çıkan güzel fırsatlar sayesinde hayatının tamamen değişeceğine, çevresindeki insanlar tarafından çok sevilen ve sayılan bir kişi olacağına, İslam inancına paralel bir hayat sürdürüleceğine, mutsuz günlerin kısa zaman içinde biteceğine ve sevinçli haberlerin ve büyük başarıların yakında daha da artacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yuva yapan serçe gördüyseniz:

  • Geleceğinizi etkileyebilecek kişileri etkilemek için daha fazla bilgi veya tecrübe sahibi olmanız gerektiğini fark edebilirsiniz.

Kahve falında serçe yuvası görmek iş hayatında rakip olduğu kişileri girecekleri rekabette yenilgiye uğratacağına, ilk etapta biraz şaşkınlık yaşasa bile daha sonra çok daha rahatlayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında yuva yapan serçe görmek kariyer edineceğine, kendi işini açacağına, falı kapatan kişinin rahat ve güzel günlere kavuşacağına yorulur.

Kahve falında arı yuvası görmek sıkıntıların yakasından düşmeyeceğine, vasıflı, yetenekli ve şahsiyetli kimse haline geleceğine işaret eder.

Kahve falında yuva yikmak kazancının düşeceğine, bir miktar para kaybedeceğine ve üzüntü yaşayacağına işaret eder.

Kahve falında yılanın yuvasına girdiğini görmek güzel ve doğru işler yapacağına, başarılarını ispat edeceğine, uzun zamandan beri birlikte olduğu hayırlı bir kısmet ile dünyaevine gireceğine tabir olunur.

Kahve falında yuva bozmak çok daha büyük işlere gireceğine, nasibin bollaşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında örümcek yuvası görmek kişinin musibetlerden ve uğursuzluklardan uzak olacağına, büyük bir sorun yüzünden ertelenmiş olan hayallerin gerçekleştirileceğine inanılır.

Kahve falında güvercinin eve yuva yaptığını görmek çok büyük ve hayırlı başarılar ve kazançlar elde edeceğine, malının üstüne mal ekleyeceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir