AnaSayfa / Genel / Kahve falında serçe kuşu beslemek

Kahve falında serçe kuşu beslemek

Kahve falında serçe kuşu beslemek rakipler tarafından kötü durumlara düşürülmeye çalışılacağına, mantık ile verdiği bir karar yüzünden büyük zarara uğrayıp kararından çok büyük pişmanlık duyacağına, çok uzaktaki bir kişiden yaptığı iş ile ilgili olarak çok sevindirici ve çok büyük başarılar kazandıracak haberler alacağına, ağızdan çıkacak bir söz nedeni ile geri dönülmeyecek bir yola girileceğine, yaşanılan semtte ya da iş hayatında bir dedikoduya malzeme olunacağına, işlerinin açılacağına, maddi ve manevi olarak çok rahatlayacağı bir döneme gireceğine, büyük bir parasal sorundan ötürü iflas edileceğine, aile hayatında ve sosyal hayatta yaşanan tartışmaların kısa zaman içinde tatlıya bağlanacağına delalet eder.

Kahve falında serçe kuşu beslemek gördüyseniz:

  • Kendinizi birşeyler yapmak, sorumluluklarınızı yerine getirmek zorunda hissetmeyin.

Kahve falında serçe kuşu beslemek işlerine olan konsantrasyonunu bozacağı gibi, sosyal çevresiyle olan ilişkilerinde de sıkıntıya neden olacağına, ömrünün sonuna kadar rahat yaşayacak kazanca ulaşacağına tabir olunur.

Kahve falında serçe beslediğini görmek daha azimli, daha dirayetli ve daha güçlü olarak hayata daha sıkı sarılacağına, rahata ereceğine ve maddi olarak da güç kazanacağına inanılır.

Kahve falında serçe kuşu öldürmek el attığı birçok işte zarar edeceğine, çok kazançlı olarak girdiği işlerden büyük zararlara uğrayarak çıkacağına, yönetici makamına geleceğine ve kendisi ile gurur duyacağı önemli ve büyük işlere imza atacağına yorulmaktadır.

Kahve falında ölü serçe kuşu görmek eline hayırlı kazançların geçeceğine, yardım isteyen insanlara çok büyük yardımlarda bulunacağına yorulmaktadır.

Kahve falında serçe kuşunun öldüğünü görmek mutlu ve hayırlı haberlerin alınacağına, hayatı baştan aşağı olumlu bir şekilde etkileyecek fırsatların elde edileceğine, kişinin tüm endişelerinin, korkularının ve kuruntularının biteceğine işaret eder.

Kahve falında serçe kuşu avlamak iş konusunda kısmetin açılacağına ve üzüntü duyulan bir durumdan ötürü yaşanan tartışmaların biteceğine, ne kadar plan varsa gerçekleştirileceğine işaret eder.

Kahve falında serçe kuşu yavrusu görmek sıkıntılı bir işe girileceğine, sorunların sürekli artacağına, neşesinin ve rahatının yerine geleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında serçe kuşu uçurmak hayır getirecek kişilerle güzel bir yola çıkılacağına, çok büyük sorunlar yaşayarak maddi ve manevi olarak zarara uğrayacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir