AnaSayfa / Genel / Kahve falında serçelere yem vermek

Kahve falında serçelere yem vermek

Kahve falında serçelere yem vermek eğitim hayatında başarı kazanmaya ve ferahlığa çıkmaya, kötü sözler duyulacağına, çok hayırlı ve güzel çalışmalara imza atacağına, parasal olarak çok sorunlu ve büyük zarar görülecek bir döneme girildiğine, bu yüzden yapılacak işlerde çok uğraş verilmesine ve sabır gösterilmesine rağmen bir sonuca ulaşılamayacağına ve verilen emeklerin ve paraların boşa gideceğine, kendisine gelemeyeceğine, kendisini zor geçecek bir proje uygulama sürecinin ardından yorgun hissedeceğine, parasal olarak rakiplerinin çok gerisine düşeceğine, hayal ettiği ve aynı zamanda da hak ettiği yerlere geleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında serçelere yem vermek gördüyseniz:

  • Üzülmeyin, çünkü o fikirleriniz daha sonra işe yarayacak.

Kahve falında serçelere yem vermek girilen bir yolda karşılaşılacak kötü biri yüzünden ağız tadının kaçacağına, gönül ilişkileriyle ilgili yeni bir sayfa açılacağına, zenginlik sahibi olunacağına ve zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine işarettir.

Kahve falında serçeye yem vermek çalışmaların hayırlı kapılar açacağına, geleceğin güzel gelişmeler getireceğine, imkanlarının genişleyeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında erkek serçe görmek sözünü dinleyecek çok sayıda insan olacağına, sosyal hayatından geri kalarak yalnız bir hayat süreceğine alamet eder.

Kahve falında kendini serçe görmek aile içinde huzurlu ve sakin bir ortamın olacağına, kişinin eski kötü alışkanlıklarından kurtulup, iyi huylar edineceğine, daha iyi gelir elde etmek, maddi durumunu biraz daha düzeltebilmek için farklı işlere başvuru yapacağına delalet etmektedir.

Kahve falında serçeye su vermek adeta sinirden küplere bineceğine ve çok büyük bir sıkıntı yaşayacağına, hiçbir sorun yaşanmayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında serçe uçurmak hayatı boyunca eşi ile hoş muhabbette kalacağına, hayal ettiği ve uzun zamandan beri istediği şeylere kısa sürede iyi bir şekilde kavuşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kör serçe görmek çok güzel ve iyi insanlar ile çalışıp işlerinde büyük başarılar kazanacağına, başarılarının artacağına, işlerinin düzeleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında evinde serçe görmek zor bir durumdan sevdiği kişilerin vereceği yüklü miktarda bir yardım sayesinde sorunlarını çözeceğine, dini bir vazifeden sorumlu tutulduğuna işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir