AnaSayfa / Genel / Kahve falında serçe kuşuyla konuşmak

Kahve falında serçe kuşuyla konuşmak

Kahve falında serçe kuşuyla konuşmak hiç bilmediği bir işe gireceğine, strese ve üzüntüye sebep olan durumların ortadan kaldırılacağına, çok iyi bir kazanç elde edeceğine, ailesi ile mutlu olacağına, iş hayatında maddi zarara uğranacağına, yüzünün güleceğine, kaderinin güzel ve hayırlı olacağına, yaşamının uzun olacağına, rahatsızlık yaratan bir durumun aşılacağına, gidilen yolda çok büyük bir rakibin yenilgiye uğratılacağına, nezaketsiz bir kişiye haddinin bildirileceğine, evlendiklerinde eşleri tarafından çok sevileceklerine ve saygı göreceklerine, el üstünde tutulacakları bir hayatları olacağına tabir olunur.

Kahve falında serçe kuşuyla konuşmak gördüyseniz:

  • İç sesinize kulak vererek, aslında tereddütleriniz olmasına rağmen, bazı konularda harekete geçme zorunluluğu hissedebilirsiniz.

Kahve falında serçe kuşuyla konuşmak uzun yıllardan beri hayali kurulan ve bir türlü alınamayan eve sahip olunacağına ve çok mutlu ve rahat bir hayat sürüleceğine, birçok yeni bağlantı kurulacağına tabir olunur.

Kahve falında serçe kuşu öldürmek işlerin yakın zaman içinde yoluna gireceğine, rahat ve huzurlu bir döneme girileceğine, sorunların ve sıkıntıların biteceğine, kırgınlıkların ve üzüntülerin biteceğine ve sevinç duyulacak bir haber alınacağına, karanlık ve zor geçen bir dönemin sona ereceğine, işlerin açılacağına yorulur.

Kahve falında serçe kuşu tutmak yakın bir zaman içerisinde çok sıkıntılı hallere ve durumlara düşüleceğine, büyük bir projenin başına geçileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında serçe kuşu yavrusu görmek bütün aksiliklerin arka arkaya geleceğine, bilgi sahibi biri olarak kariyer yapılacağına delalet eder.

Kahve falında serçe kuşunu uçurmak fal sahibinin hayattan ve sevdiklerinden yana yüzünün güleceğine ve onlardan razı geleceğine, yaşamı boyunca aksilikler yaşamayacağına, keyifli olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında serçe kuşu uçurmak kaçırılan fırsatların tekrar ele geçirileceğine, işlerin her geçen gün daha iyi olacağına yorulur.

Kahve falında ölü serçe kuşu görmek sürekli bir rahatsızlık içinde olacağına, muradına ereceğine, amaçlarına ve hedeflerine nail olacağına işarettir.

Kahve falında serçe kuşu görmek en fazla hayatını belli bir standartta sürdüreceğine, sorunlarını aşmak için çözümlere kavuşacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir