AnaSayfa / Genel / Kahve falında serçe kuşu avlamak

Kahve falında serçe kuşu avlamak

Kahve falında serçe kuşu avlamak çok zor durumlardan bu sayede kurtulacağına, maddi olarak uğradığı zararı telafi edeceğine, hayat içinde çok güzel olaylar ile karşılaşılacağına, fikirlerinin can bulacağına, para yerine geçen herhangi bir belgenin karşılığı olmadığına dair bir haber alınacağına, ağız tadını bozacak ve arkadaşlar arasında büyük bir tartışmaya sebep olacak bir işe evet denileceğine, çekemeyen kişilerin vermeye çalıştığı zararların boşa çıkacağına, aile bireyleri arasında bazı tartışmaların yaşanacağına, bundan sonra çok daha dikkatli olacağına ve sorun ortaya çıkmadan müdahale edeceğine, geçim sorunuyla karşılaşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında serçe kuşu avlamak gördüyseniz:

  • Ev değişikliği veya yeni bir ilişki söz konusu olabilir.

Kahve falında serçe kuşu avlamak yaşamı boyunca kendinden çok önce onları düşüneceğine, her türlü illet hastalığın iyileşeceğine, hayallerin ve duaların kabul, günahların da affolacağına inanılır.

Kahve falında serçe avlamak gönlündeki gibi sevileceğine, geçim derdinin biteceğine yorulmaktadır.

Kahve falında serçe kuşu beslemek yaşam enerjisine ve sağlığına kavuşacağına, sağlık ve huzur getirecek kararlar vereceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında serçe kuşu görmek maddi ve manevi olarak çok iyi bir noktaya gelineceğine, yaşanan bütün sorunların ve tartışmaların yakın zaman içinde son bulacağına, meslek hayatında fark edilir şekilde aşama kaydedeceğine ve terfi alacağına delalet eder.

Kahve falında ölü serçe kuşu görmek zor durumların tatlıya bağlanacağına, kara kara düşünür olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında serçe ve muhabbet kuşu görmek kayıplar nedeni ile kişinin özel yaşamında da büyük sorunlarla karşılaşacağına, hayırlı bir kısmetle evlenip güzel bir yuvaya sahip olunacağına delalet etmektedir.

Kahve falında serçe kuşu uçurmak çekilen çilelerin ve eziyetlerin kısa zaman içinde sona ereceğine, pek çok ikiyüzlü insanla bir arada olunacağına yorulmaktadır.

Kahve falında serçe kuşu yavrusu görmek eşler arasında tartışmalı bir dönemin yaşanacağına, ortak olarak girdiği işten ortağının yapacağı bir hata yüzünden kısa bir süre içinde ayrılacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir