AnaSayfa / Genel / Kahve falında serçe eti yemek

Kahve falında serçe eti yemek

Kahve falında serçe eti yemek iyi kısmetleri olacağına, sağlığının, neşesinin ve keyfinin de yerine geleceğine, sıkıntının günden güne artacağına, rahatın ve konforun yerine geleceğine, kişinin tüm günahlarının af olup, dünyadaki hayatının gönlünce geçeceğine, elde bulunan imkânların çok hayırlı ve kazançlı bir şekilde değerlendirileceğine, şansının ve bahtının açılacağına, yeni başlangıçların yapılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında serçe eti yemek gördüyseniz:

  • Belli bir atak yapmak üzeresiniz.

Kahve falında serçe eti yemek ödemelerini yapamaz hale geleceğine, isteklerini elde ederken zorluk çekmeyeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında serçe eti görmek çok üst mevkilere terfi ederek büyük bir güç sağlayacağına, hane halkı arasında tartışma yaşanmasına sebep olan bir kişinin aileden uzaklaştırılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında serçe yemek kendisini çekemeyen insanları hayatından çıkaracağına, eşlerinin kapanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kırmızı çiğ et yemek kendisi için çok hayırlı bir işe girdiği bir dönemde büyük zarar edeceğine, özgüvenini yüksek tutarak işteki başarısını herkesin takdir edeceği şekilde ortaya koyacağına rivayet eder.

Kahve falında pilavlı et yemek her işi ile daha çok ses getireceğine, bir sebeple ortaklığın bozulacağına işarettir.

Kahve falında bozulmuş et yemek gözyaşı dökeceğine, mutsuz olacağına, girdiği işleri çok iyi yerlere getireceğine inanılır.

Kahve falında pişmiş geyik eti yemek sağlık sorunları ile dolu ve zor günler yaşayacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını bu şekilde ortadan kaldıracağına yorulur.

Kahve falında zehirli et yemek zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine, yeni bir eve taşınılacağına, büyük bir zenginliğe kavuşacağı ve dertlerinden kısa zamanda kurtulacağı bir döneme gireceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir