AnaSayfa / Genel / Kahve falında güvercin ve serçe görmek

Kahve falında güvercin ve serçe görmek

Kahve falında güvercin ve serçe görmek öbür dünyada rahat etmesi için çeşitli güzel ve sevap defterinin açık kalmasını sağlayacak bazı şeyler yapacağına ve hayırlı ve güzel bir şekilde dualar edileceğine, günah işlemekten korunacağına, aile hayatı ya da iş hayatı ile ilgili olaylar ve düşünceler için edilen duaların Allah katında kabul edileceğine, zararlı ve kötü niyetli kişileri hanesinden ve ailesinden uzaklaştıracağına, yıllardır yapılan bir mesleğin bırakılacağına, endişe duyulan olayların düzeleceğine, sıkıntıların en kısa sürede Allah’ın izni ile son bulacağına, yapılan uzun görüşmeler sayesinde çalışma hayatı içinde yaşanan sorunların kısa süre içinde bitirileceğine, hayırlı ve büyük başarılar ve kazançlar elde edileceğine, aile hayatında ve sosyal hayatta yaşanan tartışmaların kısa zaman içinde tatlıya bağlanacağına, zalim ve kötü kişiler ile büyük tartışmalar yaşanacağına, hayırlı bir şekilde başlayan işlerin zarar verici bir hale geleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında güvercin ve serçe gördüyseniz:

  • Sizi sınırlayan kişileri önemsemeyin.

Kahve falında güvercin ve serçe görmek evin kasasına giren gelirin artacağına, yapılan hataların el birliği ile telafi edileceğine ve epey bir zamandan beri hasreti çekilen bir kişiye kavuşulacağına tabir olunur.

Kahve falında serçe ve güvercin görmek yalan ve dolanları ile onu kandıracağına, çok büyük ve geri dönülemez zararlar vereceğine, kazanç elde edeceğine, bereketli işlere gireceğine, ticaret ehli olacağına alamet eder.

Kahve falında yuva yapan serçe görmek yüzünü güldürecek kısmetlerini de arttıracak adımlar atacağına, kişinin gönül hoşluğuna kavuşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında serçe topluluğu görmek ailede rızık yokluğuna düşeceğine, etrafının gerçek ve hayırlı dostlarla dolacağına işarettir.

Kahve falında serçe eti yemek verilen emeklerin sonunda karşılığını vereceğine, sorunların atılan adımlar sayesinde çözüme kavuşacağına, yüksek mevkilerde bir işe terfi edileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında renkli serçe görmek eline geçen büyük ve hayırlı işler sayesinde çok kazanç elde edeceğine, huzur ve mutluluk bulacağına işarettir.

Kahve falında kendini serçe görmek borçların biteceğine, uzun bir süre yalnız kalmak isteyeceğine tabir olunur.

Kahve falında yeşil serçe görmek daha fazla kazanç elde edebileceği yolları keşfedeceğine, sorunların ve sıkıntıların kısa dönemde son bulacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir