AnaSayfa / Genel / Kahve falında ayak serçe parmağı görmek

Kahve falında ayak serçe parmağı görmek

Kahve falında ayak serçe parmağı görmek tam her şeyin bittiğini düşünüp, umutsuzluğa kapıldığı bir anda müjdeli haberler alarak moralinin eskisinden daha iyi olacağına, kul hakkına girmeyeceğine, sürekli hastalıklar ile boğuşmak zorunda kalacağına, alacağı bazı haberler ile sorunlarından hızlı bir şekilde kurtulacağına, bulacağı pratik çözümler ile sorunlarını ortadan kaldıracağına, ticarette daha fazla kar elde edeceği alanlara yöneleceğine, farklı iş kollarına ulaşacağına, bazı sıkıntılar ve sorunlar yüzünden daha önce yarım bırakmak zorunda kaldığı çalışmaları tamamına erdireceğine, attığı bu adım sayesinde işlerinin birçok insanın dikkatini çekeceğine, büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, bütün sıkıntılarını ve sorunlarını çok emek vererek kısa zamanda ortadan kaldıracağına delalet etmektedir.

Kahve falında ayak serçe parmağı gördüyseniz:

  • Genelde iyimser bir hava içinde olacaksınız.

Kahve falında ayak serçe parmağı görmek iş hayatında yaşadığı kayıpları telafi edeceğine, onların bilgilerinden faydalanmak için savaşacağına, onların hikmetli kişiliklerinden de feyz almak için mücadele vereceğine delalettir.

Kahve falında serçe parmağa yüzük takmak karşısına çıkan aksiliklere, zorluklara, sıkıntılara ve sorunlara göğüs gereceğine, çocuğunun kendisinin kadrini ve kıymetini bileceğine ve emeklerini boşa çıkarmayacağına yorulur.

Kahve falında serçe parmağının koptuğunu görmek maddi olarak çok iyi kazanç sağlayacağı bir işe gireceğine, sevgisinin artacağına işaret eder.

Kahve falında serçe parmağının kesildiğini görmek kısa zamanda çok güzel bir işin başına geçeceğine, başarısının yükseleceğine inanılır.

Kahve falında serçe parmakta yüzük görmek kıtlığın meydana geleceğine, daha büyük ve konforlu bir eve taşınacağına tabir olunur.

Kahve falında serçe parmağını görmek eline geçen fırsatları çok iyi ve hayırlı bir şekilde kullanacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını bu şekilde ortadan kaldıracağına, sevdiği kişiler ile çok hayırlı ve büyük atılımlar gerçekleştireceğine, çok büyük bir rahatlığa ereceğine yorulmaktadır.

Kahve falında serçe parmağını kesmek yaşanan hastalıkların sona ereceğine, aile işlerinin başına geçeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında serçe parmağı görmek kendisini kaybedeceği ve çok zor bir şekilde toparlanacağı bazı olaylar yaşayacağına, yapacağı planların altüst olacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir