AnaSayfa / Genel / Kahve falında kör serçe görmek

Kahve falında kör serçe görmek

Kahve falında kör serçe görmek ticarette çok başarılı olup, rakiplerine karşı zafer elde edeceğine, işlerin çok iyi bir hal alacağına, verilen sözlerin çok iyi bir şekilde yerine getirileceğine, onları gerçekleştirmek için her türlü fırsatı kullanacağına, elinde bulunan mal ve mülkün kısa sürede yapacağı işler sayesinde daha da artacağına, her işinde çok büyük kazançlar elde edeceğine, ağız tadından, keyfinden ve neşesinden olacağına, eve kapanacağına, kendisini insan içine çıkamayacak kadar güçsüz hissedeceğine, saygın bir konuma gelerek etrafındaki insanlara yardım edeceğine ve çok sevilip sayılacağına, gerek işle ilgili gerek sosyal hayatla ilgili olarak bir sorun yaşanacağına,  maddi olarak büyük bir kayıp verileceğine rivayet eder.

Kahve falında kör serçe gördüyseniz:

  • İş hayatınıza veya başarılı olmak istediğiniz konulara özel yaşamınızı veya kişisel konuları karıştırmanız sıkıntı yaratabilir.

Kahve falında kör serçe görmek bir rahatsızlıktan ötürü uzun zamandan beri yaşanan endişeli bekleyişin sona ereceğine, hiçbir üzüntü verici olayın kalmayacağına, kişinin kendisini daha iyi ve yüreğini daha ferahlamış bulacağına ve fal sahibine dua edeceğine işaret eder.

Kahve falında serçeye yem vermek sağlığının bozulmayacağına, şansının ve bahtının döneceğine alamet eder.

Kahve falında kırmızı serçe görmek maddi ve manevi olarak çok büyüyeceğine, ancak dişini sıkıp dayanması sayesinde çok büyük bazı kazançlar elde edeceğine tabir olunur.

Kahve falında serçeye su içirmek işlerinin kendisini çok mutlu edecek şekilde iyiye gideceğine, hem işinde başarılı olacağına yorulur.

Kahve falında çok sayıda serçe görmek uzun zamandan sonra daha büyük sıkıntılar yaşayacağına, bir sebeple çok kötü olaylar yaşayacağına rivayet eder.

Kahve falında uçamayan serçe görmek istediği bir proje için yatırım yapmaya başlayacağına, maddi olarak zengin hale geleceği gibi manevi olarak da önemli bilgilerle donanacağına delalettir.

Kahve falında minik serçe görmek görülen erkeklik organının küçük olmasın ise, borcunun çok olacağına, çok hayırlı adımların atılacağına delalettir.

Kahve falında serçenin uçtuğunu görmek sakin ve sessiz bir hayat süreceğine, kısa zaman içinde hem eşinin, hem çocuklarının ve ailesinin kendisine destek olacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir