AnaSayfa / Genel / Kahve falında elinde serçe görmek

Kahve falında elinde serçe görmek

Kahve falında elinde serçe görmek insanlar arasındaki iyi imajının sarsılacağına, çok üzüntülü yollardan geçeceğine ve kötü günler yaşayacağına, her işinde çok büyük kazançlar elde edeceğine, Allah’ın kendisine atlatamayacağı dertler, üstesinden gelemeyeceği zorluklar vermeyeceğine, herkes tarafından sevilen ve onlar tarafından bağrına basılan kişi olmayı hak edeceğine, işini layığı ile yerine getireceğine, kazandıklarının tadını çıkaracağına, stresinin çoğalacağına delalettir.

Kahve falında elinde serçe gördüyseniz:

  • Duyacağınız ani duygusal itilimleri aşk zannetmek gibi yanılgılara düşmemeye gayret etmelisiniz.

Kahve falında elinde serçe görmek çok büyük bir çalışma içine girip ortaya koyacağı projeler ile adından çok güzel ve saygın bir şekilde söz ettireceğine, aile içinden birinin veya fal sahibinin hastalık, kaza gibi sıkıntılar yaşayacağına alamet eder.

Kahve falında serçe öldürmek veya elinizde öldüğünü görmek şansının açık olacağına, yarınlarının kazançlı ve mutlu geçeceğine, çok tahsilli bir kişi olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında serçeyle konuşmak kişinin her daim iyi anılacağına, şansının ve kısmetinin kendisinden yana gideceğine işaret eder.

Kahve falında serçe olduğunu görmek uğranılan zararların kısa zaman içinde telafi edileceğine, yaşadığı sıkıntıların son bulacağına delalettir.

Kahve falında serçe kuşu beslemek iş hayatında karşısına çıkan kötü olayların ve durumların düzeleceğine, sıkıntıların son bulacağına tabir olunur.

Kahve falında serçenin ısırdığını görmek ayrılığın sandığından da uzun olacağına, sınırlı bir kazanç getiren işin tamamen duracağına delalet etmektedir.

Kahve falında serçe parmağını görmek haram ile helali ayıran bir bakış açısıyla hareket edileceğine, parasal olarak sorunlu olacak bir iş yapılacağına rivayet eder.

Kahve falında küçük serçe görmek sıkıntılarla karşı karşıya kalınacağına, alınan borçların ödenemeyeceğine, iş hayatı ile ilgili olarak çok büyük ve hayırlı kazançlar sağlayacak fırsatlarla karşılaşacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir