AnaSayfa / Genel / Kahve falında serçe topluluğu görmek

Kahve falında serçe topluluğu görmek

Kahve falında serçe topluluğu görmek yaşam standartlarının yükseleceğine, başka işlere girme konusunda cesaret vereceğine, bilakis yakın zamanda tanışacağı kişilerden hayır göreceğine, bir gayret ayağa kalkıp silkeleneceğine, vatana, millete ve aileye hayırlı bir evlat olunacağına, hikmet ve fazilet sahibi kimse konumuna geleceğine ve dünya nimetlerinden yana çok şanslı ve kısmetli olacağına, yakın bir zaman içinde hiç olmadığı kadar büyük sevinçler yaşayacağına, ardından işlerin çok iyi gitmesi ve büyüme kararının alınması ile birlikte üretim çalışmalarına da girileceğine işaret eder.

Kahve falında serçe topluluğu gördüyseniz:

  • Sizi çok yoracak olan tartışmalara girmeniz gerekebilir.

Kahve falında serçe topluluğu görmek maddi ve manevi açıdan sene boyunca rahatlayacağına, güzel ve mutlu günler yaşayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında elinde serçe görmek çok mutlu bir hayata sahip olacağına ve kısmet dolu işlere gireceğine, kendine olan güvenini kaybedeceğine alamet eder.

Kahve falında serçe uçurmak Allah’ın sevgisini kazanacağına, adımların çok iyi bir yol açacağına yorulur.

Kahve falında serçe avlamak şanssızlık yaşanılacağına ve girilen işlerden elin boş dönüleceğine, hiç olmadık bir sebepten ötürü parasal ve ruhsal zarara düşeceğine inanılır.

Kahve falında serçe parmağının koptuğunu görmek aile içinde büyük sorunlar yaşayacağına, keyfinin, neşesinin ve ağız tadının yerine geleceğine, kişinin gönül hoşluğunu yakalayacağına rivayet eder.

Kahve falında serçe parmak meslek hayattaki başarıların değerini yitireceğine, rakiplerin yapabileceği kötülüklerin sevilen kişiler tarafından engelleneceğine, sıkıntılar son bulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında güvercin ve serçe görmek kavgacı ve ters bir kişi olan fal sahibinin çok daha büyük sıkıntılar ile karşılaşacağına, maddi ve manevi olarak zora düşüleceğine, sevilen kişiler ile uzun süreli bir kırgınlık yaşanacağına işaret eder.

Kahve falında serçe parmağının kesildiğini görmek daha fazla mal sahibi olacağına, diploması ile gurur duyacağı gibi çevresinde de büyük itibar göreceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir