AnaSayfa / Genel / Kahve falında serçe parmak

Kahve falında serçe parmak

Kahve falında serçe parmak atılan her adımın çok daha büyük kazançlar getireceğine, çevredeki kişilerin sorunlarının ve sıkıntılarının da çözüme kavuşturulacağına, işsizlerin iş sahibi olacağına, endişelerin son bulacağına ve büyük kazançlar elde edilecek bir ortaklığa girileceğine, işlerin istenmeyen bir hale geleceğine, yaptığı çalışmalar ile adından sıkça söz ettireceğine, hayallerini gerçeğe dönüştüreceğine, kısmetinin ve talihinin açılacağına, çalışma esnasında gösterilecek başarı sayesinde yönetimden çok büyük övgüler geleceğine, daha fazla kazanç elde edeceğine, hayırlı olayların yaşanacağına, şansın açılacağına, yaşanan zor günlerin biteceğine rivayet eder.

Kahve falında serçe parmak gördüyseniz:

  • Gelecek vaat eden bir kişi nedeniyle hesabı ödemeye kalkarsanız, geçmişte temelsiz veya boş konuşan diğerlerini hatırlayın.

Kahve falında serçe parmağının kesildiğini görmek iş hayatında ya da sosyal hayatında sıkıntı yaratacak durumlara düşeceğine, işlerin kötü gidişatına dur denileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında serçe parmağı görmek her zorluğun içinde yaşama tutunacak durumlar bulunacağına, şimdiye kadar sahip olmak istediği her şeye sahip olacağına, uzun zamandan beri hayalini kurduğu her şeyi gerçekleştireceğine rivayet eder.

Kahve falında serçe parmak aile bireyleri arasındaki kırgınlıkların yakın zaman içinde tatlıya bağlanacağına, maddi ve manevi olarak büyük rahatlığa ereceğine delalet etmektedir.

Kahve falında serçe parmakta yüzük görmek iş ile ilgili kararsızlıkların veya belirsizliklerin ortadan kalkacağına, rakiplerin yenilgiye uğratılacağına ve zorlukların kısa süre içinde sona ereceğine tabir olunur.

Kahve falında serçe parmağının koptuğunu görmek hem rahat bir hayata kavuşacağına, hayırlı bir kısmetle evlenileceğine, anne baba için manevi değeri yüksek bir hediye alınacağına delalet eder.

Kahve falında serçe parmağını kesmek sıkıntılarını bu sayede ortadan kaldıracağına, yaşadığı sorunlar yüzünden psikolojisinin bozulacağına, sevdikleri ile arasının açılacağına ve zor zamanlar geçireceğine, sıkıntıların sevilen bir kişiden destek sayesinde çözüm bulacağına rivayet eder.

Kahve falında ayak serçe parmağı görmek yanlış kişilere denk geleceğine, yapılan tüm işlerin boşa çıkmasından ötürü maddi durumun bozulacağına alamet eder.

Kahve falında serçe parmağını görmek siparişlerinin çoğalacağına, dost sanılan kişilerin, düşman olduklarının anlaşılacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir