AnaSayfa / Genel / Kahve falında serçe parmağının kesildiğini görmek

Kahve falında serçe parmağının kesildiğini görmek

Kahve falında serçe parmağının kesildiğini görmek geçim kaygısı ve sıkıntısı yaşamayacağına, her iki cihanda da cenneti bulmak için mücadele edeceğine, sorunların, sıkıntıların ve musibetlerin sona ereceğine, kafasının rahat olacağına, hiçbir zaman maddi sıkıntı çekmeyeceğine, zaferi ve başarıyı göğüsleyeceğine, sahip olunan enerjinin bir ya da birden fazla işe koşturmaktan ötürü tükeneceğine, moral olarak çok büyük bir kayba uğranacağına, memur ise terfi edeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında serçe parmağının kesildiğini gördüyseniz:

  • Alacağınız bir haber sizi sevindirecek.

Kahve falında serçe parmağının kesildiğini görmek işlerinin her geçen gün daha iyi bir hal alacağına, sancılı geçen bir projenin hayırlı bir şekilde nihayete erdirileceğine yorulur.

Kahve falında serçe parmağı görmek tartışmaların sona ereceğine, sağlıklı ve mutlu bir kişi olunacağına, adını deyim yerindeyse altın harflerle yazdıracağına, önemli işler yapacağına, yüksek makamlara geleceğine işaret eder.

Kahve falında serçe parmağını kesmek sıkıntılarınızdan kurtulacağınıza, ancak bir çıkış yolu bulamadığı için zor zamanlar geçireceğine alamet eder.

Kahve falında serçe parmağını görmek karşılaşacağı her türlü haksızlıkla ömrünün sonuna kadar mücadele edeceğine, yapmak isteyip de çeşitli nedenlerden dolayı bir türlü yapamadığı şeyleri yapması için kendisine yardımcı olacağına yorulur.

Kahve falında serçe parmak aile büyüklerinden birinin başının sıkışması üzerine kendisine yardımcı olunacağına, çıkan bazı dedikodular yüzünden kötüye giden evliliğin düze çıkması için uzun uğraşlar verileceğine, dolayısıyla ekonomik gücünün azalacağına delalet eder.

Kahve falında ayak serçe parmağı görmek yeni yerler göreceğine ve yeni arkadaşlıklar kuracağına, tebrik edileceğine yorulur.

Kahve falında serçe parmağının koptuğunu görmek elini attığı her işten alnının akı ile çıkacağına ve üstüne bir de kar edeceğine, aldığı kararların kendisine menfaat ve kar getireceğine alamet eder.

Kahve falında serçe parmağa yüzük takmak sevinç gözyaşları dökmeye, uzun uğraşlar sonucunda rahat bir nefes alınacağına, anne baba dualarının alınması sebebiyle işlerin açılacağına, yaşanan kıskançlığın açtığı sorunların düzeltileceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir