AnaSayfa / Genel / Kahve falında serçe uçurmak

Kahve falında serçe uçurmak

Kahve falında serçe uçurmak binbir zahmetle dikilen fidanların meyve vereceğine, rahatsızlık yaratan kişilerin hayattan çıkarılacağına, sağlık sorunlarının şifa bulacağına, aralarında yaşanabilecek sorunları çok kısa zamanda ortadan kaldıracağına, karşılaşılan bütün engellerin kısa süre içinde ortadan kalkacağına, kırgın olduğu bir kişi ile arasını düzelteceğine, kederinden ve mutsuzluğundan kurtularak düze çıkacağına, kötülüklerden uzak olacağına, yüzünün güleceğine, sağlığının yerine geleceğine, hayatının güzelliklerle dolacağına işaret eder.

Kahve falında serçe uçurmak gördüyseniz:

  • Terbiyenizi elden bırakmadan olaydan sıyrılmaya bakmalısınız.

Kahve falında serçe kuşunu uçurmak ailesi ile birlikte çok mutlu ve huzurlu bir hayat yaşayacağına, dünya nimetlerinin en hayırlılarından daha fazla istifade edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında serçenin uçtuğunu görmek isteklerinin yerine geleceğine, eş ve evlat sahibi olacağına aynı zamanda ailesini de iyi şartlarda yaşatacak bir mesleği ifa edeceğine işaret eder.

Kahve falında uçamayan serçe görmek iflasın eşiğine geleceğine, parasız kalacağına, yanlış giden neyse düzeltilmesi için uğraşılacağına, sıkıntıların ister istemez baş göstereceğine işaret eder.

Kahve falında serçe uçurmak insanların saygısının kazanılacağına, aile ve meslek hayatında gerçek mutluluğu ve huzuru yakalayacağına rivayet eder.

Kahve falında serçe kuşu uçurmak projelerinin engellenmeye çalışılacağına, bolluk, bereket ve mutluluk elde edeceğine, kendisine çok iyi gelecek işler yapacağına delalet etmektedir.

Kahve falında uçan serçe görmek iş hayatında çok hayırlı ve büyük kazançlar sağlayacak çalışmalar gerçekleştirip hiç aklına gelmeyecek kadar büyük başarılara imza atacağına, hayırlı ve güzel haberler alacağına işarettir.

Kahve falında serçe sevmek isteklerinin ve beklentilerinin yerine geleceğine, geleneklere ve göreneklere değer verileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında serçelere ekmek vermek daha büyük miktarlarda paralar kazanacağına, yakın bir zaman içinde karşısına çıkacak ve işlerini sıkıntıya sokacak olan bir durumu ortadan kaldırmak için sahip olduğu bilgileri kullanacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir