AnaSayfa / Genel / Kahve falında serçe avlamak

Kahve falında serçe avlamak

Kahve falında serçe avlamak karşısına çıkan fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine, çok iyi bir kariyere sahip olacağına, beklentilerin boşa çıkmayacağına, para ve burs konusunda dede ya da amcadan yani baba tarafından bir akrabadan destek alınacağına ve murada erileceğine, huzurlu ve mutlu olunacağına, kendisini kötü hisseden ya da zorluk yaşayan arkadaşlarına en gerekli zamanlarda yardım eli uzatacağına, bir sebeple çok büyük sorunlar ile karşı karşıya kalacağına, çok başarılı işlere girileceğine, kendisini çok kötü hissedeceğine ve bundan sonra maddi konulardan daha dikkatli davranacağına, peşinde koşulan bir işte büyük bir ilerleme sağlanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında serçe avlamak gördüyseniz:

  • Dostlarınızla birlikte olmanız ya da sinema gibi bir eğlence yerinde bulunmanız da olasıdır.

Kahve falında serçe kuşu avlamak yapılan hataların tekrarlanmayacağına, o kişiyle münakaşaya düşeceğine ve karşı karşıya kalacağı olaylar yaşayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında serçe avlamak yaşanacak hastalıklara ve diğer sorunlara birlikte göğüs gereceklerine ve aşk dolu olan kalplerinin bir ömür boyu sadece birbirleri için atacağına, yakın bir arkadaşa iş imkanı sağlanacağına, eğitimle ilgili olarak çok büyük bir karar verileceğine işaret eder.

Kahve falında ördek avlamak dileklerinin ve hayallerinin gerçekleşeceğine, bir sebeple yapılacak işlerde çok uğraş verilmesine ve sabır gösterilmesine rağmen bir sonuca ulaşılamayacağına, verilen emeklerin ve paraların boşa gideceğine yorulmaktadır.

Kahve falında karatavuk avlamak maddi ve manevi olarak çok iyi bir noktaya geleceği bir çalışma gerçekleştireceğine, ardından sevdiği bir kişi ile dünyaevine gireceğine, sorunlarını aşacağına alamet eder.

Kahve falında kaz avlamak rahat nefes alınacak bir döneme girileceğine, çalışkanlığı ve dürüstlüğü ile herkesi hayran bırakacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında keklik avlamak projelerinin ve fikirlerinin istediği beğeniyi görmeyeceğine, neşesini ve moralini kaybedeceğine, mutsuz olacağına işaret eder.

Kahve falında tilki avlamak sermayesinin boşa gideceğine, işlerinin sarpa saracağına, evlilik hayali kurduğu birisine aşık olup onunla evleneceğine işaret eder.

Kahve falında kurt avlamak kazanılacak başarılar ile insanların çok konuştuğu ve takip ettiği bir kişi olunacağına, uzun bir zaman maddi ve manevi sıkıntılar yaşanacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir