AnaSayfa / Genel / Kahve falında serçe parmağı görmek

Kahve falında serçe parmağı görmek

Kahve falında serçe parmağı görmek tehlikeli sayılabilecek ortamlara veya işlere girişileceğine, rahatın kaçacağı sıkıntılı bir haber alınacağına, ancak bir çıkış yolu bulamadığı için zor zamanlar geçireceğine, sonradan da durumun ciddiyetine varacağına, kendisini büyük bir işe hazırlanırmış gibi büyük bir stres altında hissedip sıkıntı çekeceğine, umut dolu günlerin hiç bitmeyeceğine, iş hayatında yaşanan yorgunluktan ötürü bir tatile çıkılacağına, dertlerinin dermanına kavuşacağına, iş hayatında çok hayırlı ve kazançlı bir konuma geleceğine, ortaklık kurulan kişilerle büyük tartışmalar yaşanacağına işaret eder.

Kahve falında serçe parmağı gördüyseniz:

  • İşleri kendi bildiğiniz yöntemlerle ele almaya özel önem vermeniz gerekiyor.

Kahve falında serçe parmakta yüzük görmek hayal kırıklığına uğrayacağına, kederleneceğine, kalp kırıklığına neden olacağına inanılır.

Kahve falında serçe parmağının koptuğunu görmek onu isyan noktasına getireceğine, iş ile ilgili olarak atacağı hatalı bir adım yüzünden başının çok ağrıyacağına rivayet eder.

Kahve falında serçe parmağı görmek anne ve baba için çok güzel bir sürpriz gerçekleştirileceğine, çok büyük projeler gerçekleştirip yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, bu kazançla aklından geçen ve uzun yıllardan beri yapmak istediği her şeyi yapacağına işaret eder.

Kahve falında serçe parmağını görmek fal sahibinin kendisini aklama imkanı bulacağına, kendisinden beklenen her şeyin karşılığını fazlasıyla verecek olan fal sahibinin vicdanen son derece rahat olacağına alamet eder.

Kahve falında serçe parmağa yüzük takmak büyük boyutta bir maddi zararla uğraşmak zorunda kalınacağına, aile hayatına adım atılacağına, rahatsızlık yaratan bir işin çözüm bulacağına, kötü bir kişinin yaptığı üçkağıtlardan ötürü pişman olacağına, kırgınlık yaşanan bir kişi ile barışılacağına ve üzüntü duyulan bir olayın düzeltileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında ayak serçe parmağı görmek yaptığı her işle daha fazla tanınacağına, kısa süre içinde manevi açıdan büyük bir boşluğa düşüleceğine ve uzunca bir süre toparlanılamayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında serçe parmağını kesmek hastalıklarının son bulacağına, hanesinden de rızkının eksik olmayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında serçe parmak itibarda meydana gelecek değişikliğe, eğitim aldığı branşa ve yeteneklerine göre bir işe gireceğine, bu işle birlikte çok daha fazla şey öğreneceğine, kendisine çok faydası dokunacak bilgilere ulaşacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir