AnaSayfa / Genel / Kahve falında serçe parmağa yüzük takmak

Kahve falında serçe parmağa yüzük takmak

Kahve falında serçe parmağa yüzük takmak deyim yerindeyse kallavi bir kazanca kavuşacağına, sorunların birdenbire daha da artacağına, zevkli ve eğlenceli bir hale geleceğine, hayırlı adımlar atılması sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine, işlerini düzeltmek için çok büyük adımlar atacağına, zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine ve hayırlı bir yola çıkılacağına, kompleksinden ve egosundan kurtulacağına, iş hayatında yaşanan kötü olaylar yüzünden sağlık sorunları yaşayacağına alamet eder.

Kahve falında serçe parmağa yüzük takmak gördüyseniz:

  • Bir arkadaşınız veya girişiminiz ilginç şekilde olumlu bir gelişme nedeni olabilir.

Kahve falında serçe parmağa yüzük takmak saygının hiç eksik olmayacağına, işlerinin istediği şekilde ilerleyeceğine işarettir.

Kahve falında serçe parmakta yüzük görmek uzun zamandan beri yaşadığı musibetleri ve sıkıntıları üzerinden atacağına, cebine giren paranın gittikçe azalacağına, kendisini yalnız ve çok kötü hissedeceğine işarettir.

Kahve falında orta parmağa yüzük takmak ailesi içinde yaşanan tartışmaların, kavgaların ve huzursuzlukların son bulacağına, çok büyük çalışmalar gerçekleştireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında baş parmağına yüzük takmak onurlarını kıracak konuşmalar yapacağına, çözümsüz sorunları olmayacağına, sağduyulu olması ve mantıklı kararlar alması sayesinde her işin altından kolaylıkla kalkabileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında parmağına tek taş yüzük takmak kişinin mevcut işinde ortağı varsa ayrılacaklarına ve maddi anlamda çöküş yaşamakla beraber stresli günler geçireceğine, elindeki herşeyi kaybedeceğine, büyük sorunlar yaşayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kendi parmağına yüzük takmak hayatı boyunca hep yeni birşeyler daha öğrenmenin çabasında olacağına, sosyal hayatından geri kalarak yalnız bir hayat süreceğine tabir olunur.

Kahve falında parmağına taşlı yüzük takmak para sıkıntısı çekeceğine, çabalarının boşa çıkacağına, kimseye muhtaç olmadan huzur içinde bir hayat süreceğine tabir olunur.

Kahve falında sol parmağa altın yüzük takmak çok büyük sıkıntılar çekeceğine, yakaladığı bütün fırsatların boş çıkacağına, yaptığı çalışmalardan ve girdiği işlerden çok büyük miktarda zararlara uğrayacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir