AnaSayfa / Genel / Kahve falında serçe öldürmek veya elinizde öldüğünü görmek

Kahve falında serçe öldürmek veya elinizde öldüğünü görmek

Kahve falında serçe öldürmek veya elinizde öldüğünü görmek sevdiği bir kişi ile girdiği büyük bir çalışma içinde çok hayırlı kişiler tanıyacağına ve bu kişiler ile büyük işler gerçekleştireceğine, manevi açıdan iyi bir dönem geçirileceğine, daha sonra bu durumdan dolayı kendisini suçlayacağına, ilerleyeceğine, yükseleceğine, onlara karşı fark atarak öncelik ve ayrıcalık sahibi olacağına, kolaylık sağlayacağına, iyi hissedileceğine, arkadaşlarından, dostlarından, akrabalarından ve komşularından destek bekleyeceğine, yeni işlere atılma fırsatı elde edeceğine inanılır.

Kahve falında serçe öldürmek veya elinizde öldüğünü gördüyseniz:

  • Dış etkenlerden fazlaca etkilenmeniz yüzünden yüzünden ruhsal sağlığınız tehlikeye girebilir.

Kahve falında serçe öldürmek veya elinizde öldüğünü görmek yüzünün güleceğine, sorunlarının çözüleceğine, hayallerinin gerçekleşeceğine ve ettiği duaların da kabul olacağına, makam, güç, mal ve mülk sahibi olacağına yorulur.

Kahve falında anne veya babanın öldüğünü görmek isteklerini, ideallerini yerine getirmek için ihtiyacı olan tüm maddi ve manevi olanaklara sahip olacağına, isabetli kararlar vererek menfaat elde edeceğine, sevilen bir kişi olunacağına işarettir.

Kahve falında vişne veya kiraz görmek hiç düşünmediği kadar büyük başarılar kazanacağı bazı işlere gireceğine, çok bereketli ve verimli bir dönem yaşayacağına alamet eder.

Kahve falında inek veya dana görmek iç dünyasında rahata kavuşacağına, işlerinin açılacağına, müşterilerinin çoğalacağına ve buna bağlı olarak kazancının da yükseleceğine işaret eder.

Kahve falında deniz veya su görmek strese gireceğine, çok yoğun çalışacağına, kazancının kısa süre içinde yarı yarıya düşeceğine yorulur.

Kahve falında bir yere ateş etmek veya ateşle oynamak işlerinin yolunda gideceğine, hayatında bolluğun, bereketin ve verimin olacağına, geçiminin çok daha kolay hale geleceğine ve dünyanın tüm güzelliklerinin ve nimetlerinin tadına varma şansına nail olacağına alamet eder.

Kahve falında koyun veya koç görmek iş hayatı ile ilgili doğru ve hayırlı kararların alınacağına, yardıma muhtaç bir kişiye yardım edileceğine, eş, dost ya da akrabalardan biri ile bir yola çıkılacağına alamet eder.

Kahve falında deniz veya göl görmek çok büyük ve başarılı birkaç hamle ile çok daha hayırlı bir yola gireceğine, işlerinin her geçen gün daha iyi bir hal alacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir