AnaSayfa / Genel / Kahve falında koyun veya koç görmek

Kahve falında koyun veya koç görmek

Kahve falında koyun veya koç görmek destek istediği insanlardan hiçbir şekilde destek görmeyeceğine, ismini aldığı zaferlerle duyuracağına, tam konsantrasyon ile işine daha çok sarılacağına, sıkıntılı bekleyişlerin sona ereceğine ve ferahlığa çıkılacağına, yakın zamanda rahat edeceğine, ortaklık kurulmuş olan biri ile aranın açılacağına, belli bir standardın altına düşmeden hayatını sürdüreceğine, azla yetinmek zorunda kalmayacağına, verdiği zekâtların ve fitrelerin amacına ulaşacağına tabir olunur.

Kahve falında koyun veya koç gördüyseniz:

  • Faydasız işleri, anlaşmaları, veya planları sonlandırma niyetinde olabilirsiniz.

Kahve falında koyun veya koç görmek doğru düzgün karar vermekte bir türlü başarılı olamayacağına, kötü bir kişi ile karşı karşıya gelineceğine işarettir.

Kahve falında koyun veya kuzu görmek çok zor günler geçirebileceğine ve hayal ettiği şeylerden gün geçtikçe uzaklaşacağına, her konuda gelişme gösterileceğine delalet eder.

Kahve falında terlik veya ayakkabı görmek ele geçecek ve devamı olmayacak mala, atılan adımların getireceği zorlukların ve kişinin uğradığı haksızlıkların sona ereceğine tabir olunur.

Kahve falında kartal veya şahin görmek parasal sıkıntıların son bulacağına, ne de derdin kişinin yanına uğramayacağına inanılır.

Kahve falında inek veya dana görmek insanlar ile arasında olan buzların yavaş yavaş eriyeceğine, yaşamdaki küçük mutlulukların farkına varılacağına delalettir.

Kahve falında tavuk veya horoz görmek rızkının tam olarak kesilmeyeceğine ama bu durumun kişiye maddi anlamda büyük darbe vuracağına, hayatındaki bazı kötü ve hayırsız kişiler yüzünden sorunlu durumlar yaşayacağına, bu durumlardan ötürü zor zamanlar geçireceğine yorulur.

Kahve falında horoz veya tavuk görmek uzun tırnak aynı zamanda borç alınacağına, sevdiği kişilerin sorunlarının zaman içinde sona ereceğine, uzun uğraşlar sonucunda maddi olarak büyük sıkıntı çektiği bir dönemden kısa süre içinde kurtulup zenginliğe kavuşacağına alamet eder.

Kahve falında evinizin kapısının kırıldığını veya yandığını görmek akıllıca adımlar atmaya başlayacağına, sosyal hayat içinde tanıştığı ve kendisine uygun olduğunu düşündüğü bir kişi ile bir ilişkiye başlayacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir