AnaSayfa / Genel / Kahve falında anne veya babanın öldüğünü görmek

Kahve falında anne veya babanın öldüğünü görmek

Kahve falında anne veya babanın öldüğünü görmek önceden başarılı ve yetenekli olduğu işte artık aynı performansı ve yeterliliği gösteremeyeceğine, devlete hizmet etmeye, gönlünün rahata ereceğine, sorunların eşle oturup konuşularak çözüme kavuşturulacağına, mutlu günler yaşanacağına, endişe duyduğu konularda çok zarar göreceğine, bu sıkıntılardan kurtulmak için çok geniş çaplı bir düşünme ve karar verme dönemi geçireceğine ve bu dönem sonunda çok hayırlı ve akıllıca kararlar vererek sorunlarından büyük oranda kurtulacağına, eski hayatını geride bırakıp, düzenli ve daha güvenli bir hayat yaşayacağına, sahip olmak istediği her şeye fazlasıyla sahip olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında anne veya babanın öldüğünü gördüyseniz:

  • Bir sonraki adımınızı planlamaktan vazgeçin.

Kahve falında anne veya babanın öldüğünü görmek büyük bir cesaret örneği göstererek ve ya Allah diyerek çok riskli işlere gireceğine, hedeflerine kavuşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında serçe öldürmek veya elinizde öldüğünü görmek mutluluğunun daim olacağına, eşi ve çocukları ile büyük bir huzur içinde yaşayacağına, sağlıklı ve mutlu bir yaşama kavuşacağına ve sevdiği kişilere yardım edeceğine, büyük bir işe girdiği sırada çalışmaların yarıda kalacağına yorulmaktadır.

Kahve falında altın kaybetmek veya harcamak kimseye el açmadan yaşayacağına, refah düzeyinin ve yaşam şartlarının hiç düşmeyeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında deniz veya göl görmek dost sandığı o kişinin kendisine karşı hiç de iyi niyetler taşımadığını fark edeceğine, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, deyim yerindeyse mutluluktan havalara uçulacağına alamet eder.

Kahve falında terlik veya ayakkabı görmek arzularına, isteklerine ve hayallerine kavuşacağına, muradına ereceğine, evdeki bu huzurlu ortamın fal sahibinin meslek hayatında da başarılı olmasına vesile olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında koyun veya koç görmek kudretli kişiler arasına gireceğine ve hidayete ermeyi başaracağına, zararlı alışkanlıklardan uzaklaşılacağına tabir olunur.

Kahve falında kartal veya şahin görmek kişinin tüm hayatının değişeceğine, fakir ve güçten düşmüş bir kimse olacağına, çok üzücü ve sıkıntı verici olayların gerçekleşeceğine işaret eder.

Kahve falında inek veya dana görmek iş hayatında çok büyük kar edileceğine, kendisini tatsız bir durumun ortasında bulacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir