AnaSayfa / Genel / Kahve falında inek veya dana görmek

Kahve falında inek veya dana görmek

Kahve falında inek veya dana görmek hayırlı ve helal kazançlar elde edeceğine, ancak sorun yaratan olaylardan bir türlü kurtulamayacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük ilerleme kaydedileceğine, borçlarının hafifleyeceğine, yeni işler alma fırsatı elde edeceğine, askıda olan işlerinde olumlu gelişmelerle ve sevindirici olaylarla karşılaşacağına, kötü niyetli bir kişinin çıkaracağı bir dedikodu ile uğraşılacağına ve manevi olarak sıkıntılı bir dönem geçirileceğine, zamanı daha doğru kullanmak için uğraşacağına, Allah’ın kendisine atlatamayacağı dertler, üstesinden gelemeyeceği zorluklar vermeyeceğine, hanesine giren gelirin önemli oranda artacağına, alacaklarını tahsil edeceğine, başkalarına rehberlik etme fırsatı bulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında inek veya dana gördüyseniz:

  • Pozitif olmanızda fayda var.

Kahve falında inek veya dana görmek büyük kazançlar elde ettiği işi bıraktığında ister istemez büyük bir maddi zarara uğrayacağına, iş hayatında ya da sosyal hayat içinde yaşanan düşmanlıkların biteceğine delalet eder.

Kahve falında öküz veya inek görmek parasal ve mali sıkıntılarının çözüleceğine, iş değişikliğine gidileceğine, yıllardır yapılan bir mesleğin bırakılacağına tabir olunur.

Kahve falında altın veya para görmek bir şansın ve kısmetin ardından yenilerini getireceğine, ele geçecek ve devamı olmayacak mala delalet etmektedir.

Kahve falında halı veya kilim görmek kalabalık günler geçirileceğine, sermayenin harcandığına değeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında su veya deniz görmek maddi olarak çok zarara uğradığı bir sırada hiç beklemediği bir yerden çok büyük bir kazanç elde ede edeceğine, şansının kendisinden yana gideceğine delalet eder.

Kahve falında at veya eşek görmek zarar edeceği bir durumdan başarı kazanacağı bir mevkiye çıkacağına ve kendisine uygun bazı projeler gerçekleştireceğine, mühim bir hastalıkla mücadele edeceğine rivayet eder.

Kahve falında koyun veya koç görmek işlerinin baltalanacağına, çok büyük başarılar kazanılacağına, uzun bir süreden beri çok istenen bir mevkiye terfi edileceğine delalettir.

Kahve falında göl veya deniz görmek iyiliğe kavuşacağına, herhangi bir sorun yaşamayacağına ve uzun yıllar boyunca huzur ve mutluluk için bir hayat süreceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir