AnaSayfa / Genel / Kahve falında vişne veya kiraz görmek

Kahve falında vişne veya kiraz görmek

Kahve falında vişne veya kiraz görmek kendisini çekemeyen ve kıskanan insanların yaptığı kötülükleri bertaraf edeceğine, işlerinde birçok sorun yaşadıktan sonra büyük maddi ve manevi olarak bir sıkıntı çekeceğine, güven kaybına uğrayacağına, üçüncü gözünün açılacağına, alınacak sevinçli haberlerle mutluluk dolu günler yaşanacağına, sorunların haneden kısa zamanda uzaklaştırılacağına, sağlıkla ilgili bir sorunun tedavi edileceğine, kendisini zora sokan ve sıkan şeylerden bu sayede kurtulacağına, yakın bir zaman içinde hiç olmadığı kadar büyük sevinçler yaşayacağına ve gerçekleştireceği projeler ve ortaya koyacağı çalışmalar sayesinde çok büyük kazançlar elde edeceğine, özellikle günahtan uzak durmak konusunda dirayet göstererek, daha iyi bir Müslüman olmak yolunda ilerleme kaydedeceğine, kızgınlıkların geçeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında vişne veya kiraz gördüyseniz:

  • Hasta ziyaretleri gibi şeylerden kaçınmalısınız.

Kahve falında vişne veya kiraz görmek ailesini veya sevdiği kimseleri de bu düşüncesiz davranışı nedeni ile çok zor bir durumda bırakacağına, eline geçen büyük ve hayırlı işler sayesinde çok kazanç elde edeceğine delalettir.

Kahve falında göl veya deniz görmek uzun zamandan beri hayal edilen şeylere kısa zamanda ulaşacağına ve çok büyük kazanç elde edeceğine, fal sahibinden öğrendiklerini ona karşı koz olarak kullanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında ördek veya martı yumurtası görmek hayırlı ve güzel işlere imza atılacağına, kazancının ve canın güvence altında olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında koyun veya koç görmek sıkıntıların bazı hastalıklara sebep olacağına, yaşanan herşeyi sineye çektiğine, bu sayede daha dirençli, soğukkanlı ve başarılı bir kişi olacağına inanılır.

Kahve falında cin veya ruh görmek çok uzun zamandan beri kurduğu hayallerini gerçekleştireceğine, dost ve akrabalarla paylaşılacağına yorulur.

Kahve falında altın veya para görmek aile hayatında hayırlı gelişmelerin yaşanacağına, korkularının, sıkıntılarının ve hastalıklarının zaman içinde tekrar ortaya çıkacağına işaret etmektedir.

Kahve falında sakal kesmek veya tümüyle gidermek tüm eğitim hayatında üstün başarı belgesi alacağına, üzüntü ve sıkıntı yaratan durumların çok iyi bir şekilde çözüme kavuşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında evinizin kapısının kırıldığını veya yandığını görmek çok başarılı adımlar atacağına, fal sahibinin değişik iş kollarına yöneleceğine, yeni denemelerde bulunacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir