AnaSayfa / Genel / Kahve falında bir yere ateş etmek veya ateşle oynamak

Kahve falında bir yere ateş etmek veya ateşle oynamak

Kahve falında bir yere ateş etmek veya ateşle oynamak bununla birlikte işlerin boş verileceğine, kariyerinde şimdiye kadar hiç yapamadığı kadar büyük bir sıçrama yapacağına, ileride mutlu, huzurlu ve sıcak bir yuvaya kavuşacağına, yaptığı işten çıkarılacağına, bahtın açılacağına, istenen şeylere kısa süre içinde kavuşulacağına, edilen duaların tutacağına, sağlıkla ilgili sorunların çözüm bulacağına ve uğranılan haksızlıkların düzeltileceğine, kendisini iyi hissedeceği ortamlara gireceğine, önemli işlere imza atacağına, insanları kıracağına ve üzeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında bir yere ateş etmek veya ateşle oynamak gördüyseniz:

  • Her şeyin ne kadarının sizi tam olarak içine aldığını iyi gözlemlemelisiniz.

Kahve falında bir yere ateş etmek veya ateşle oynamak endişelerinden, korkularından ve kuruntularından kurtulacağına, kıskançlık ve düşmanlık yapan bir kişi yüzünden iş hayatında zor bir duruma düşüleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında ateş veya yangın görmek kırgınlıklar yaşanacağına, onun her zaman başında olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında aslan veya kaplan görmek zor günlerden geçeceğine, kişinin kaybettiği imkânlara yeniden kavuşacağına delalet eder.

Kahve falında su veya deniz görmek duaların ve tövbelerin kabul olacağına, sıkıntıya ve zahmete düşeceğine işarettir.

Kahve falında at veya eşek görmek iş sahibi olacağına, şifaya kavuşacağına delalettir.

Kahve falında eşinizin veya partnerinizin sizi aldattığını görmek yolculuk sırasında çok büyük gelişmeler yaşayacağına ve yolculuktan döndükten sonra iş hayatına farklı boyuttan bakacağına ve bu sayede neredeyse kimsenin aklına gelmeyecek çalışmalar gerçekleştireceğine, beğendiklerini kolaylıkla alabileceğine tabir olunur.

Kahve falında anne veya babanın öldüğünü görmek sıkıntılarını bir köşeye bırakarak daha doğru bir kişi olmak için çaba göstereceğine, sevdiklerine kavuşacağına, özlemlerini bitireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında altın veya para görmek blöf yapan bir kişi yüzünden iş hayatında çok kötü bir duruma düşüleceğine, şansın ve kısmetin açılacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir