AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölü serçe kuşu görmek

Kahve falında ölü serçe kuşu görmek

Kahve falında ölü serçe kuşu görmek yakında başlayacak aşk macerasına, işlerin yolunda gideceğine, hayırlı insanlarla ahbaplık kurulacağına, ekmeğinin ve başarısının önündeki engellerin ve aksiliklerin ortadan kalkacağına, o kişiler ile bu sayede çok daha iyi zamanlar geçireceğine ve aile hayatında çok daha iyi günler yaşayacağına, yapılan işlerde büyük başarılar elde edileceğine, kardeşlerin birlikte girdikleri işte çok iyi bir noktaya geleceğine ve birden fazla  işle uğraşılacağına, çok büyük mal ve mülke sahip olacağına, kişinin mutlu olmasını sağlayacak fırsatlar elde edeceğine, el attığı işlerde çok büyük başarılar kazanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ölü serçe kuşu gördüyseniz:

  • Fikirlerinizi kendiniz için yararlı hale getirebilirsiniz.

Kahve falında ölü serçe kuşu görmek çok büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, bu çalışmalar sayesinde hayırlı ve çok büyük kazançlar elde edeceğine, bu kazançlar sayesinde çok büyük başarılar kazanacağı ve hayırlı kişiler ile iş ortaklıkları yapılacağına, sevinçli ve güzel bir haber almaya tabir olunur.

Kahve falında evde serçe kuşu görmek sıkıntısını ve sorununu bölüşeceğine, yeni yetişen insanlara örnek olarak gösterileceğine ve her yaptığı işte bir yenilik yaratacağına yorulmaktadır.

Kahve falında serçe kuşu tutmak olumlu gelişmelerin yaşamın her alanına yansıyacağına, kalbinde kin beslemediği gibi, başkalarına yardımcı olmak konusunda çok istekli olacağına inanılır.

Kahve falında serçe kuşunu uçurmak sorunların ve sıkıntıların biteceğine, sevinçli ve müjdeli haberler alınacağına, keyfinin ve yaşam enerjisinin yerine geleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında serçe kuşu görmek yapılan hataların kısa sürede telafi edileceğine, çok büyük bir azim ve çaba gösterilerek daha çok kazanç elde edeceğine delalettir.

Kahve falında serçe kuşunun öldüğünü görmek oturaklı, ağır başlı, iyi huylu olması sayesinde herkes tarafından sevileceğine, kısmetin ve şansın açılacağına inanılır.

Kahve falında serçe kuşu avlamak işlerin büyük kazanç sağlayacağına, daha büyük kazançlar elde edileceğine işarettir.

Kahve falında serçe ve muhabbet kuşu görmek ortaklık kurulan bir işte ihanet görüleceğine, bazı şartlardan ötürü yeni işlere girmek zorunda kalınacağına, daha fazla gelir ve mal elde etmek için hatalı, yanlış ve kötü yollara sapmayacağına, dünya malı için hiçbir zaman itibarını zedeleyecek işlere girmeyeceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir