AnaSayfa / Genel / Kahve falında şemsiyeyi unutmak

Kahve falında şemsiyeyi unutmak

Kahve falında şemsiyeyi unutmak çıkılacak bir yolculukta eşle veya arkadaşla tartışma yaşanacağı için yarı yoldan geri dönüleceğine, fal sahibinin deyim yerindeyse ayağına taş takılmadan ilerleyeceğine, işlerinde yeni bir sayfa açacağına, zaman içinde kendisini daha iyi yerlerde bulacağına, kendisi için faydalı şeyler yapacağına, hanesinin ve işyerinin bereketinin ve bolluğunun kaçacağına, yardım ettiği bir kişi tarafından çok büyük bir zarara düşürüleceğine, yaptığı iş ile başarılı olacağına, sağlıkla ilgili bir sorunun başgöstereceğine ve birlikte olunan kişi ile ayrılık yaşanacağına işaret eder.

Kahve falında şemsiyeyi unutmak gördüyseniz:

  • Değişiklikler sizi endişelendirmesin.

Kahve falında şemsiyeyi unutmak müjdeli haberler alacağına, sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına, sevdiği kişiyle yeni bir başlangıç yaparak yeni bir hayata merhaba diyeceğine, maddi ve manevi bütün sıkıntıların, sorunların ve üzüntülerin son bulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında şemsiye istemek kişinin sevdasına aynı şekilde karşılık bulacağına, gülen gözlerin ışığının söneceğine rivayet eder.

Kahve falında yağmurda şemsiye tutmak sonunda büyük bir başarı kazanılacağına, borçların kısa süre içinde ödeneceğine işaret etmektedir.

Kahve falında şemsiye dağıtmak tartışmaların sona ereceğine, güzel bir birlikteliğe başlanacağına, korkularının üzerine gideceğine delalet eder.

Kahve falında şemsiye altında oturmak sorunlarından bu kişi sayesinde kurtulacağına, yeni bir işe gireceğine, sorunların zaman içinde daha da büyüyeceğine ve içinden çıkılmaz bir hal alacağına işarettir.

Kahve falında şeffaf şemsiye görmek vakitli bir şekilde kalkılması ve işe başlanması sayesinde çok yol katedileceğine ve zengin olunacağına, iyileşeceğine inanılır.

Kahve falında şemsiye çaldırmak eşi ile arasının açılacağına, şeytanın aklına uyacağına delalettir.

Kahve falında turuncu şemsiye görmek alınteri dökülerek rızık elde edileceğine, mutlu ve huzurlu bir birlikteliğe adım atılacağına, evli ise çocuk sahibi olacağına, bekar ise isteklerinin gerçekleşeceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir