AnaSayfa / Genel / Kahve falında yağmurda şemsiye tutmak

Kahve falında yağmurda şemsiye tutmak

Kahve falında yağmurda şemsiye tutmak hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine, yakın bir zamanda da vatana ve millete hayırlı bir evlada sahip olunacağına, kişinin moraline, sağlığına ve huzuruna kavuşacağına, hastalanacağına, işinden ve ekmeğinden olacağına, kötü günler geçireceğine, maddi ve manevi birçok şey kazanılacağına, bu sayede mal mülk sahibi olup sıkıntılardan kurtuluşa erileceğine, kendisini üzenleri hayatında çok büyük bir mutluluk yaşayarak uzaklaştıracağına ve çok sevineceğine, kendisine hayır getirmeyecek işlere gireceğine, hayal kırıklığı yaşayacağına, hiçbir şey yapmak istemez olacağına, büyük zararlardan kurtulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yağmurda şemsiye tutmak gördüyseniz:

  • Gerçekler, gerçeklerin yorumu veya bizim ona yaklaşımımız her an değişiyor.

Kahve falında yağmurda şemsiye tutmak kendisini üzen insanları hayatından çıkartacağına ve yaşanan üzücü olaylardan ötürü ortaya çıkan endişenin sona ereceğine, daima ona hürmet göstereceğine alamet eder.

Kahve falında yağmura şemsiye tutmak maddi ve manevi olarak çok iyi bir noktaya geleceğine, aşkının meyveleri olarak da çocuklarını kucağına işarettir.

Kahve falında yağmurda şemsiye açmak rahatlığa erileceğine, sorunların kısa bir zaman içinde biteceğine ve mutlu olunacağına, sorunların ardından çok büyük bir başarıya kavuşulacağına, uğranılan zararların telafi edileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında yağmurda şemsiyeyle yürümek ne yapılırsa yapılsın işin başında durulmadığı için bir türlü sonuç vermeyeceğine, işlerin gün geçtikçe daha iyi bir hale geleceğine, yaşanan sıkıntılı durumlardan yakın bir zaman içinde kurtuluşa erileceğine, çok hayırlı gelişmeler ile karşılaşılacağına inanılır.

Kahve falında yağmurda şemsiye görmek sıkıntıların ve sorunların kolay bir şekilde çözüleceğine, emin olduğu, güvendiği insanların gerçek yüzlerini göreceğine işaret etmektedir.

Kahve falında yağmur yağarken şemsiye açmak çok büyük kısmetler sağlayacak bir işe girileceğine ve rahat bir hayata sahip olunacağına, sıkıntılarını ve borçlarını bu sayede ortadan kaldıracağına, kendisini çekemeyen insanların çok kötü durumlara düşeceğine tabir olunur.

Kahve falında şemsiye ve yağmur görmek zorlukların ve üzüntülerin geride kalacağına, yapılan hataların telafi edileceğine, hastalıkların en kısa zamanda şifa bulacağına yorulur.

Kahve falında yağmur şemsiye görmek tüm hastalıklarını, dertlerini, üzüntülerini ve acılarını unutacağına, çok mutlu bir hayata sahip olacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir