AnaSayfa / Genel / Kahve falında şemsiye dağıtmak

Kahve falında şemsiye dağıtmak

Kahve falında şemsiye dağıtmak sorunlarının hızlı bir şekilde ortadan kalkacağına, zaman içinde daha doğru adımlar atarak iş kurulacağına, aklı başında ve daha doğru kararlar veren bir insan olacağına ve herhangi bir iş için bir karar vereceği zaman oturup uzun uzun düşüneceğine, nişanlı veya sözlü kişilerin bu süreci fazlasıyla uzun tutmalarından dolayı ilişkilerinin eski canlılığını yitireceğine, iş hayatını çok düzgün bir şekilde ilerleteceğine, zor durumların yakın bir zamanda ortadan kaldırılacağına, sevdiğiyle arasındaki ilişkiyi ve bağı kuvvetlendirecek gelişmeler yaşayacağına, onunla hayırlı şekilde devam edeceğine, performansının, projelerinin ve çalışmalarının takdire layık görüleceğine bu sayede hem makamının hem de kazancının artacağına işaret etmektedir.

Kahve falında şemsiye dağıtmak gördüyseniz:

  • Bazı konularda değişiklik yapma ihtiyacı doğabilir.

Kahve falında şemsiye dağıtmak kendine döneceğine, uğradığı zararların en kısa sürede kapatılacağına tabir olunur.

Kahve falında şemsiye görmek helal olan rızka ve makbul olan mallara kavuşacağına, içinde bulunduğu bu durumdan kurtulmak için çözüm yolu arasa da bulamayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında büyük şemsiye görmek endişelerini ve üzüntülerini atlatacağına, yapacağı çalışmalarda kazanacağı başarılar sayesinde çok iyi yerlere geleceğine, kötü işlere girmeyeceğine tabir olunur.

Kahve falında şemsiyeyle birini dövmek anlaşmazlıkların, kinin ve nefretin son bulacağına, işlerin her geçen gün daha büyük başarı ve kazanç sağlayacağına alamet eder.

Kahve falında şemsiye vermek hastalık çeken insanların yakın bir zaman içinde şifa bulacağına, kişinin keyfinin yerine geleceğine işaret eder.

Kahve falında şemsiyeyi başkasına vermek tehlikeli sayılabilecek ortamlara veya işlere girişileceğine, kısa bir zaman içinde çok farklı çalışmalar gerçekleştirileceğine ve yakın bir zaman içinde çok başarılı olunacağına alamet eder.

Kahve falında küçük şemsiye görmek kendisini büyük bir iş sıkıntısının ortasında bulacağına, eline geçen fırsatların kazançtan çok zarar getireceğine, bir sebeple bazı konularda çeşitli kararlar alınacağına, yapılan hataların tekrarlanmaması için bazı kişilerin fikirlerine başvurulacağına ve en hayırlı yolun seçileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kapalı şemsiye görmek sevdiği kişilerle arasının açılacağına, istemeden ortak olduğu bazı olaylar yüzünden neşesinin kaçacağına ve uzun zamandan beri kafasını taktığı bir durumdan ötürü zarar edeceğine, herkesin ayakta alkışlayacağı işler yapacağına ve adından başarıları ile söz ettireceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir