AnaSayfa / Genel / Kahve falında şemsiye altında oturmak

Kahve falında şemsiye altında oturmak

Kahve falında şemsiye altında oturmak uzakta yaşayan bir akrabadan kötü bir haber alınacağına, sorunların büyük darbeler vuracağına, akrabalardan herhangi bir destek alınmayacağına ve zor zamanlar geçirileceğine, maddi sorunlar yüzünden sıkıntıya girileceğine, düşmanlarının ve kendisini çekemeyen kişilerin oyunlarından ve hilelerinden ötürü bulunduğu makamı kaybedeceğine, arkasından konuşup duran ve kendisi hakkında dedikodu yapan biri olduğuna, yaşayacağı tatsız ama önemsiz bir olayla karşı karşıya kalacağına, işle ilgili çok doğru ve başarı getirecek kararlar alınacağına, bundan sonra her şeyin daha iyi olacağına, hayırla açılan yolların kısa zamanda kapanacağına, umutların biteceğine yorulmaktadır.

Kahve falında şemsiye altında oturmak gördüyseniz:

  • Yaşadığınız sıkıntılar nedeniyle ortaya çıkan huysuz halinizi üzerinizden atın.

Kahve falında şemsiye altında oturmak sakin ve huzurlu bir durum içinde olunacağına, çok sıkıntılı zamanlar geçireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında şemsiye altında olmak moralin ve keyfin yerine geleceğine, kişinin ağız tadına kavuşacağına, işlerinin bozulacağına rivayet eder.

Kahve falında şemsiye altına girmek verilen bir karar doğrultusunda hareket edilmemesinden ötürü çok büyük bir zarara uğranacağına ve rakipleri sevindirecek bir duruma düşüleceğine, sıkıntılarının, problemlerinin, sorunlarının çözüleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında şemsiyenin altında yürümek yardım edebileceği kurumlar ile irtibata geçeceğine elinden gereken her şey ile yardım edeceğine, çok hayırlı adımlar atarak daha iyi ve rahat bir hayata kavuşacağına, arsız ve yüzsüz kişilerle karşılaşılacağına ve onların gazabına gelineceğine yorulmaktadır.

Kahve falında şemsiye altında yürümek özellikle başkalarının gözünde güzel olmak ve değerli bulunmak için çaba harcanacağına, ne kadar daralsa da, morali bozulsa da, gelecekte daha dirayetli biri haline geleceğine rivayet eder.

Kahve falında güneşin altında oturmak sıkıntılı ve sorunlu bir işe girdiği sırada durumunu düzeltmek için birisinden çok büyük miktarda bir borç alacağına, fal sahibinin yeniden iç huzuru bularak daha iyi bir hayata kavuşacağına delalet eder.

Kahve falında incir ağacının altında oturmak bekarsa evleneceğine, çalışarak alnının teri ile helal para kazanacağına delalet eder.

Kahve falında ağaç altında oturduğunu görmek tabiatı kötü olan kişiye, fal sahibinin sadece iyi olmaktan ve şifa bulmaktan başka bir şey düşünmeyeceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir