AnaSayfa / Genel / Kahve falında turuncu şemsiye görmek

Kahve falında turuncu şemsiye görmek

Kahve falında turuncu şemsiye görmek daha sonra yolda karşısına çıkacak bazı engellerden ötürü tökezleyeceğine, hayırlı başlangıçlar yapacağına, fal sahibinin kazancının artacağına, ticari anlamda karlı ortaklıklar yaparak saygın ve itibarı yüksek bir konuma geleceğine, falı kapatan kişinin maddi ve manevi huzuru yakalamayı başaracağına, hak ve din yolunu bırakacağına, gözünü para hırsı bürüyeceğine, kazandığı bu başarılar sayesinde hayallerini gerçekleştireceğine, bunu da herkese ilan edeceğine, yapılacak araştırmalar ve ortaya konulacak çabaya rağmen sorunun bir türlü düzeltilmeyeceğine delalet eder.

Kahve falında turuncu şemsiye gördüyseniz:

  • Düşüncesizce yaptığınız veya çevrenize yenilikleri kanıtlama eğiliminiz nediniyle yaptığınız yatırımlardan para kaybına uğrayabilirsiniz.

Kahve falında turuncu şemsiye görmek hayır getirecek bir konuda çalışacağına, kısa süre içinde büyük bir zenginlik kazanacağına, uzak bir akrabanın yaşadığı bir sağlık sorunu ile ilgili olarak güzel haberler alacağına, sıkıntılı ve sorunlu bir dönemi aşacağına, rahata ereceğine, iş hayatında yapılan bir hata yüzünden zarara düşüleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında şemsiyenin altında yürümek hayır işleri yapacağına bu sayede hem Allah katındaki hem de toplumdaki mertebesinin yükseleceğine, işini kaybedeceğine, para sıkıntısına düşüp, faturalarını ödeyemez olacağına işarettir.

Kahve falında güneşli havada şemsiye görmek tartışma, kavga ve stresin bir türlü sona ermeyeceğine, hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine rivayet eder.

Kahve falında şemsiyeyle yağmurda yürümek sağlık sorunları ile ilgili olarak kötü bir haber alınacağına, keyfinden ve neşesinden kaybedeceğine inanılır.

Kahve falında şemsiye seçmek bütün bu yaşananların da cesaretinin kırılmasına, umutlarının bitmesine sebep olacağına, sıkıntılarını başarılı bir şekilde bertaraf edeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında şemsiyeyi unutmak yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine, işlerinde yenilikler yapacağına, sağlık sorunları yaşayan bir akrabadan güzel haberler alınacağına, rahat bir hayatın kapılarının açılacağına, zararlı bir alışkanlıktan uzaklaşılacağına, hayal kırıklığı yaratan bir durumun sona ereceğine yorulmaktadır.

Kahve falında birinin şemsiye verdiğini görmek mevcut hayat koşullarının sekteye uğramadan aynı şekilde devam edeceğine, kısmetlerinin bollaşacağına işarettir.

Kahve falında siyah şemsiye almak inanç konusundaki eksiklikleri çevresindeki bilgili ve ilim sahibi kimselerden öğrenerek daha da iyi bir insan olmak isteyeceğine, dayanışmanın ve düzenin artacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir