AnaSayfa / Genel / Kahve falında şemsiyeyi kaybetmek

Kahve falında şemsiyeyi kaybetmek

Kahve falında şemsiyeyi kaybetmek emin adımlarla ilerlediği hayatını daha da güzelleştirmek için çevresindeki kimselerle de iş birliği yapacağına, kem gözlere geleceğine, ağız tadının ve sıhhatinin de yerinde kalacağına, heveslendiği ve sahip olmak istediği her ne varsa ona sahip olacağına, başın sıkıştığı bir anda çok sevilen ve değer verilen bir arkadaştan gelecek yardımla sorunun çözüleceğine, hem de hayat standartlarının yükseleceğine, elde edeceği hayırlı fırsatlar sayesinde rahata kavuşacağına deyim yerindeyse gün yüzü göreceğine, maddi zarara uğrayacağına, gelir kaybedeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında şemsiyeyi kaybetmek gördüyseniz:

  • Birlikte yola devam etmek istediğiniz kişileri bulmanız gerekiyor.

Kahve falında şemsiyesini kaybetmek özellikle kişinin daha çok kazanç elde etmesiyle alım gücünü yükselterek, ailesini de mutlu edeceğine, parasızlıktan ve işsizlikten kurtulacağına delalettir.

Kahve falında şemsiye kaybetmek işleri bozmak isteyenlere üstünlük sağlanacağına, herhangi bir husumet ya da tatsızlık olmadan hayatın devam edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında şemsiyeyi kaybetmek huzurlu ve mutlu bir hayat sürüleceğine, kısmetlerinin bollaşacağına, ticaretinin ilerleyeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında yağmurda şemsiye açmak kararsız kalınmasından ötürü büyük bir parasal kayba uğranacağına ve zorluk çekileceğine, hayırlı kişilerle bir araya geleceğine, yaşadığı aksiliklerin ortadan kalkacağına rivayet eder.

Kahve falında şemsiyeyle yağmurda yürümek yakın bir zamanda etrafındaki insanlar ile arasının açılacağına, işini kaybedeceğine, ekmeksiz kalacağına yorulur.

Kahve falında şemsiye tutmak iyi insanlar ile birlikte olunacağına, eşiyle arasında herhangi bir gizli saklı durumun kalmaması için her şeyi açık olarak konuşacağına alamet eder.

Kahve falında pazar şemsiyesi görmek parasal olarak büyük sıkıntılar yaşanacağına, beklenmedik olumsuz olaylarla karşılaşacağına delalet eder.

Kahve falında yağmur ve şemsiye görmek ardından çeşitli işler gerçekleştirerek büyük bir zenginliğe sahip olacağına, daha fazlası olsun diye değil, Allah’ın kendisine verdiklerini rahatça yemeyi nasip etmesi doğrultusunda hareket edeceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir