AnaSayfa / Genel / Kahve falında şemsiyesini kaybetmek

Kahve falında şemsiyesini kaybetmek

Kahve falında şemsiyesini kaybetmek parasal anlamda rahat edeceğine, emeğinin karşılığını almaya başlayacağına, azmi ve çalışkanlığı ile takdir toplayacağına, kendisine hem başarı, hem birincilik hem de kazanç getireceğine, bundan sonrası için zafere giden yolunun da önünün açılmasına vesile olacağına, gireceği başka işlerde çok büyük kazanç sağlayacağına, moralini bozan durumlardan tez vakitte kurtulacağına, hasretlerin ve çekilen maddi sıkıntının biteceğine, ferahlığa çıkılacağına, hayal edilen her şeye kısa süre içinde kavuşulacağına, içinin kıpır kıpır olacağına rivayet eder.

Kahve falında şemsiyesini kaybetmek gördüyseniz:

  • Dostlarınızın yardım taleplerini geri çevirmeyeceksiniz.

Kahve falında şemsiyesini kaybetmek sıkıntılarını ve sorunlarını ortadan kaldıracağına ve büyük kazanç elde edeceğine, kimseden yardım almadan veya kimseye el açmadan hayatın tamamlanacağına tabir olunur.

Kahve falında şemsiye kaybetmek yapılan işte bol kazançlı bir mevkiye sahip olunacağına, kazancın katlanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında şemsiyeyi kaybetmek dünya hayatında isteklerinizin gerçekleşeceğine, elindeki fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendirerek hayırlı ve uğurlu kazançlar elde edeceğine, parasal sorunları birkaç hamle ile çözüme kavuşturacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kahverengi şemsiye görmek aile bireyleri ile rahat bir ömür sürüleceğine, ağlamasına ya da dövünmesine neden olacak büyük ve çözümsüz problemler yaşamayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında şemsiyenin kırıldığını görmek hiç beklemediği kişilerden ihanet göreceğine, verilecek kararlar doğrultusunda uzun zamandan beri yapılamayan çalışmaların tamama erdirileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında şemsiyenin görmek elinin bollaşacağına, geçim derdinin biteceğine, takdir edileceği işler yapacağına yorulur.

Kahve falında yağmur ve şemsiye görmek mutlu ve huzurlu olunacağına, çocuk sahibi olunacağına, iş hayatında iflasın eşiğine gelineceği bir anda gelecek bir haber sayesinde rahat bir nefes alınacağına, manevi açıdan iyi bir dönem geçirileceğine, ticari faaliyetlerinin artacağına yorulmaktadır.

Kahve falında ters dönmüş şemsiye görmek sağlıklı ve mutlu bir kişi olarak refah içinde yaşayacağına, sevdiği ve yardım istediği kişilerden de yardım göremeyince uzun süreli bir depresyonun ortasında kalacağına ve çok kötü günler geçireceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir